Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ: Φύλλα Πορείας από το ΓΕΕΘΑ σε Αξιωματικούς για το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο Λάρισας

Φύλλα πορείας για τη Λάρισα, σε Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία θα τοποθετηθούν στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο (ΕΣΕΕΕ) που βρίσκεται εντός του Στρατοπέδου Νικολάου Πλαστήρα, στην 1η Στρατιά.
Οι Αξιωματικοί θα στελεχώσουν το επιτελείο του ΕΣΕΕΕ, το οποίο θα διαδραματίσει τον κύριο ρόλο στην επιχείρηση ”ΑΣΠΙΔΕΣ”.
Αρχικά τα στελέχη θα μετακινηθούν με αποσπάσεις – διαθέσεις, έως ότου βγουν οι διαταγές των μεταθέσεων.
Σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο της «EUNAVFOR ASPIDES», που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ στις 12 Φλεβάρη, Διοικητής της επιχείρησης διορίζεται ο Έλληνας Αρχιπλοίαρχος, Βασίλειος Γρυπάρης και το Επιχειρησιακό Στρατηγείο της EUNAVFOR ASPIDES βρίσκεται στη Λάρισα.
Εκτός τους Έλληνες αναμένονται και ξένοι Αξιωματικοί από τη Γερμανία, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία και η Κύπρος.

Όλοι αυτοί οι Αξιωματικοί είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού της Παλαιστίνης.
Οι Αξιωματικοί αυτοί Εμπλέκονται και επιχειρησιακά εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
Οι Αξιωματικοί αυτοί εκτελούν με προθυμία τις διαταγές της κυβέρνησης της ΝΔ.
Η ευρωπαϊκή στρατιωτική επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα αποσκοπεί στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εφοπλιστών και των ομίλων της διαμετακόμισης, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της ΕΕ, σε μια περιοχή – σταυροδρόμι ισχυρών ανταγωνισμών για τον έλεγχο των πηγών και των δρόμων Ενέργειας και εμπορίου, τις αγορές και τις σφαίρες επιρροής. 
Οι Αξιωματικοί αυτοί στρέφονται Ενάντια τον λαό της Παλαιστίνης.
Η ΕΕ αναπτύσσει πολεμικό στόλο ενάντια στους αντάρτες Χούθι που επιτίθενται σε πλοία τα οποία εφοδιάζουν το Ισραήλ και απαιτούν τον Τερματισμό του πολέμου σφαγή από τον Ισραηλινό στρατό.
Ισραήλ που σφαγιάζει τον λαό της Παλαιστίνης στη Ράφα όπου βρίσκονται 1,5 εκατομμύρια άμαχοι, επιδιώκοντας την Εκκαθάριση της Λωρίδας της Γάζας και τον έλεγχο ολόκληρης της Παλαιστίνης, χωρίς όμως Παλαιστινίους.
Σε αυτή την επιχείριση πρωτοστατεί η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκοντας να αναβαθμίσει τον στρατηγικό ρόλο της άρχουσας τάξης και να συσφίξει τους δεσμούς της  με ΗΠΑ, Ισραήλ, τους Μακελάρηδες των λαών της Μέσης Ανατολής.   
Οι Αξιωματικοί αυτοί που απαρτίζουν το πλήρωμα της Φρεγάτας ΥΔΡΑ και συγκροτούν το ευρωπαϊκό Στρατηγείο στη Λάρισα ουσιαστικά δρουν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες και αιχμή του δόρατος του αστικού στρατού, υλοποιώντας τους σχεδιασμούς του αστικού οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους Αξιωματικούς που διατάχθηκαν να απαρτίσουν το Στρατηγείο στη Λάρισα και το πλήρωμα της ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΥΔΡΑ να Αρνηθούν την συμμετοχή τους σε αυτό τον βρώμικο πόλεμο σφαγή-γενοκτονία-εθνοκάθαρση του λαού της Παλαιστίνης από τον Ισραηλινό Στρατό κατακτητή.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Αυτες φωτογραφιες βαζεις και στο τελος θελουν να κανουν, απλα με τους ποιο απλους υπολογιστές και μετα απορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή