Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Β Μοίρα Καταδρομών Νάουσα: απειλούν με Στρατοδικείο ασθενή φαντάρο!

Όλη η Απανθρωπιά του Ελληνικού Στρατού και η Κτηνωδία που επικρατεί στις Ειδικές Δυνάμεις αποκαλύπτεται στην επίθεση που κάνουν Αξιωματικοί εναντίον φαντάρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα Υγείας.
Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ γονιού στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ο συγκεκριμένος συνφάνταρος που υπηρετεί στην Β Μοίρα Καταδρομών και κατάγεται από τον Βόλο, στην άδεια του αντιμετώπισε φοβερούς πονοκεφάλους.
Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν υπάρχει στον Βόλο για να επισκεφτεί.
Ενημέρωσε επομένως την μονάδα ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα Υγείας και συμφώνησε με συγκεκριμένο στέλεχος που εκτελούσε Υπηρεσία ότι θα επισκέπτονταν Πολιτικό Νοσοκομείο.
Στην επιστροφή του στη Β Μοίρα Καταδρομών, και ενώ παραμένει ασθενής, δέχτηκε την επίθεση αρμόδιου Αξιωματικού που απείλησε τον συνφάνταρο να του κόψει τρεις (3) μέρες από την Κανονική του Άδεια και να τον στείλει Στρατοδικείο γιατί δεν επισκέφτηκε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Όταν επισημάνθηκε στον Αρμόδιο Αξιωματικό ότι είχε υπάρξει ενημέρωση στελέχους της μονάδας και συμφωνία μαζί του για την επίσκεψη σε Πολιτικό Νοσοκομείο, αυτό έθεσε ζήτημα τιμωρίας του φαντάρου γιατί δεν ταξίδευσε στην Λάρισα για να επισκεφτεί το εκεί Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Μα η κατάσταση της υγείας του φαντάρου θα επιβαρυνόταν από το ταξίδι στη Λάρισα και θα επιβαρυνόταν.  
Σε κάθε περίπτωση ο φαντάρος παραμένει ασθενής, κάτι που δεν γίνεται σεβαστό από τον Αρμόδιο Αξιωματικό που τον απειλεί με ποινές.
Κάτι που φυσικά επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου εξαιτίας της επίθεσης του Αξιωματικού και της απειλής Τιμωρίας του.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία του γονιού;
Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τον ΑΓΕΣ να παρέμβει για να διαφυλάξει την Υγεία του συναδέλφου και να αποσοβήσει μια ακραία αδικία.
Πάνω από όλα είναι η Ανθρώπινη Υγεία και Ζωή.
Φαίνεται όμως ότι δεν είναι σεβαστά από Αξιωματικούς.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

5 σχόλια:

  1. Κατι αναλογα φαινόμενα επικρατούν και στη Λημνο.
    Κοβουν τις υγειονομικές δαπανες των στελεχών με αιτιολογικό οτι χρειάζονται βεβαιωσεις δηθεν απο στρατιωτικο νοσοκομείο.
    Λες και δεν ξερουν οτι δεν υπαρχει τετοιο στη Λημνο.
    Τρελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι με την Β μοίρα ασχολούνται όλοι ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ασχοληθούν εκεί με τους Πρωταθλητές του ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ! και μετά τιμωρούν και τον Στρατιώτη γιατί έχουν γνώσει οι φύλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα επρεπε να παρουσιαστεί στο ΣΤΕΠ Φρουράς Βολου για εξεταση απο τον Ιατρο Φρουρας και αν χρειαζόταν το ΣΤΕΠ να τον παραπέμψει στο Νοσοκομείο Βόλου.Στη συνέχεια το Φρουραρχειο θα ενημέρωνε τη Μονάδα του. Αν ηταν σοβαρό περιστατικό θα διακομιζοταν με μέριμνα του Φρουραρχείου στο 404ΓΣΝΛ. Σε καθε περιπτωση δεν ηταν υποχρεωμένος ο Στρ να μεταβει στη Λαρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένετε θα έχετε πολύ δουλειά το καλοκαίρι έχετε ακουστεί στο ΓΕΣ και θα υπάρχουν πολλά ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ !! Καιρός ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή