Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Πληρωμένες διακοπές για τους απόστρατους της ΕΑΑΑ από τα χαμηλόβαθμα στελέχη!

Φωτογραφία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
Με πλειοψηφική απόφαση του ΔΣ της ΕΑΑΑ (μειοψήφησαν 3) αποφασίστηκε, η παροχή voucher ύψους 350 ευρώ στα μέλη της Ένωσης για τον παραθερισμό σε ιδιωτικά καταλύματα.
Σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ στα πλαίσια του παραθερισμού θα παρέχεται στους επιλεγέντες το ποσό των 350 ευρώ για την ενοικίαση καταλυμάτων σε ιδιωτικά ξενοδοχεία κ.λ.π. 
Ο τρόπος επιλογής των δικαιούχων θα γίνεται με τις διαδικασίες επιλογής των ΚΕΔΑ, με αντίστοιχη μοριοδότηση. 
Όπως είναι γνωστό η μοριοδότηση για τα ΚΕΔΑ περιλαμβάνει εκτός από τα κοινωνικά κριτήρια που είναι, κυρίως, η οικογενειακή κατάσταση, και την βαθμολογική μοριοδότηση όπου στον Αντιπτέραρχο προσμετρούνται 130 μόρια μειωμένα στη συνέχεια, ανάλογα με το βαθμό, έως τον Ανθυπασπιστή όπου προσμετρούνται 65 μόρια και στο Σμηνία 45. 
Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για τον παραθερισμό στα «παραθεριστικά» κέντρα της ΠΑ είναι ίδια για το εν ενεργεία προσωπικό και τους αποστράτους και καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Είναι μια ακόμη απόφαση που αποδεικνύει την Αδικία και την Ανισότητα που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Το στρατιωτικό κατεστημένο που απολαμβάνει τόσα προνόμια, τα διευρύνει και καλεί τα χαμηλόβαθμα στελέχη να πληρώνουν με τις εισφορές τους τις διακοπούλες τους. Στρατιωτικοί με πολύ πιο χαμηλούς μισθούς θα επιδοτούν την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των Ανώτατων Αξιωματικών. 
Τα έσοδα της Ένωσης είναι αποκλειστικά από τις κρατήσεις όλων των μελών της, ανεξαρτήτως βαθμού ή προέλευσης. 

Χρειάζεται να θυμίσουμε ότι στα ΚΕΔΑ, όπου υπάρχουν εστιατόρια Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξιωματικών βάζουν, εντελώς αυθαίρετα και χωρίς αυτό να έχει καμιά σχέση με την στρατιωτική θητεία, τους φαντάρους να εργάζονται Απλήρωτοι προκειμένου να κάνουν Δωρεάν διακοπές οι Αξιωματικοί.

Είναι μια ακόμη απόδειξη γιατί η νεολαία πρέπει να μείνει μακριά από τον Στρατό.
Κανένας νέος να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης και Στρατιωτικός.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου