Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις για λόγους Υγείας; Έγγραφο δείχνει ότι πάντα υπάρχει τρόπος να γίνουν

Εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ στην 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας με επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A "Δαίδαλος" και της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς", Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)
Κυκλοφόρησε έγγραφο -προς το παρόν την Πολεμική Αεροπορία- σύμφωνα με το οποίο «οι Αξιωματικοί που κρίνονται ως ανίκανοι για τη στρατιωτική υπηρεσία από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές, τίθενται οπωσδήποτε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία».
Στο έγγραφο γίνεται επίκληση του της τροποποίησης του νόμου 5018/2023. Μετά απ΄ αυτό ανακαλείται διαταγή που προέβλεπε θέσεις για αυτά τα στελέχη που στην ΠΑ υπηρετούσαν σε θέσεις εδάφους.

Και έπειτα σε παραμυθιάζουν με την σταθερότητα που προσφέρει η στρατιωτική καριέρα.
Μπούρδες.
Όλοι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437









Με λίγα λόγια οι Ένοπλες Δυνάνεις διώχνουν κόσμο ,χωρίς να έχουν προς το παρόν δείξει ότι σκέφτονται να τον αντικαταστήσουν.

3 σχόλια:

  1. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα οταν το παθεις μεσα στην δουλεια αναλογα τους ρουφιανους και το αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναλογα που το έπαθες που 75% αποκτάνε προβλήματα μιας και δεν παρεχουν ασφαλεια και τροπους μεταφοράς αλλα ουτε ειδικα μηχανήματα μιας πανε η ιδοι και η ιδοι τα βυσματα το λενε ευκολο ,παρολο που δεν εχουν κουβαλησει τιποτα στην ζωη τους ( και ομως γινεται σε ολα τα σωματα ασφαλειας ο αλλος προτιμα να μην σηκώσει ενα κβωτιο που εχει πεση πανω σου αλλα θα ψάξει τα βρει αλλα ατομα μετα απο ωρα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ανάλογα την περίπτωση εάν γίνεις ελαφράς εν υπηρεσία παραμένεις δεν θα φύγεις εύκολα αλλά εάν έγινες ελαφράς εκτός μονάδος η εκτός υπηρεσίας φεύγεις αλλά και εδώ ανάλογα τι επαφές δηλαδή πχ κάποιος σε χτύπησε με το μηχανάκι και δεν φταις,όλα είναι ανάλογα την περίπτωση που δεν φεύγεις εάν δεν προκαλείς προβλήματα.Εδω πήρε άλλος βαθμό παρόλο που είναι ελαφράς υπηρεσίας συνταγματάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή