Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Tα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ έκαναν σόου την 20ημερη θητεία του Κασσελάκη και γαργάρα τα άθλια στρατόπεδα και προβλήματα των φαντάρων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Tα ξεφτιλισμένα κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και σαιτ έκαναν σόου την 20ημερη θητεία του Κασσελάκη και γαργάρα τα άθλια στρατόπεδα και προβλήματα των φαντάρων.
Τι κούρεμα έκανε ο Κασσελάκης;
Τι κάλτσες φορούσε;
Έχει χαρτί τουαλέτας μαζί του;
Πως πέρασε την πρώτη του μέρα στο ΚΕΠΒ Θήβας.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ που χρυσοπληρώνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη φυσικά δεν ασχολούνται με τα προβλήματα των φαντάρων και την άθλια κατάσταση των μονάδων.
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την αφωνία τους για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, τα προβλήματα των φαντάρων στο ΚΕΠΒ Θήβας, για την έλλειψη φαγητού στις περισσότερες μονάδες, τα συνεχή τροχαία ατυχήματα από την έλλειψη ανταλλακτικών.
Τα κανάλια ενδιαφέρονται μόνο για τη θητεία του Κασσελάκη, την αγορά των F-35 που θα κοστίσουν 10 δις δολ (χωρίς τον οπλισμό τους), να πείσουν για το θεάρεστο έργο της Φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα και την ανάγκη οπλισμού στον Ουκρανικό Στρατό.
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με τις κάλτσες του Κασσελάκη γιατί δεν αποκάλυψαν ότι οι Κασσελάκης-Αποστολάκης συμφώνησαν στην παροχή ελληνικών στρατευμάτων στις Αμερικανικές δυνάμεις για επιχειρήσεις στην Ευρώπη;
Με τα σενάρια αποστολής νατοϊκών στρατευμάτων να πολλαπλασιάζονται.

Σε αυτό το άθλιο σόου φυσικά η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα αστικό κόμμα, που δρα ουσιαστικά ως συμπολίτευση στην επιβολή της αστικής πολιτικής και συμφωνεί με την πολεμική συμπόρευση Ελλάδας-ΗΠΑ.
Τους γυρνούμε την πλάτη.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ.
Αγωνιζόμαστε με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης-συμπολίτευσης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com     

4 σχόλια:

  1. Που τα είδατε τα άθλια στρατόπεδα? ΨΕΥΤΕΣ τώρα με το Φιλανδικό Μοντέλο του Δένδια όλα είναι στην τρίχα στην πολυτέλεια!ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου ο άνθρωπος πήγε φαντάρος στα 40 για 20 ολόκληρες ημέρες άσχετα εάν εμείς τα κορόιδα πήγαμε 18 μήνες! Και θα θυσιαστεί ζήτησε να μην πάρει ούτε άδεια ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!Πάντως τον χαίρομαι γιατί γλενταει του ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ιδέα τώρα για την Κυριακή της αποκριάς είναι να ντυθώ Κασσελακης Φαντάρος ωραία καρναβαλική στολή άντε και καλά κούλουμα και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτό το κούρεμα είναι για τουλάχιστον 10 μέρες φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή