Τρίτη 23 Απριλίου 2024

33η Ταξιαρχία: Πληρώνουν από την τσέπη τους για να πάνε για εξέταση στο 424 ΣΝ

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από χαμηλόβαθμα στελέχη της 33ης Ταξιαρχίας, αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους για να πάνε στο 424 ΣΝ στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια εξέταση.
Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ βγαίνουν κινήσεις προς το 424 ΣΝ, αυτές δεν πραγματοποιούνται αφού όλα τα λεωφορεία είναι χαλασμένα!
Έτσι λοιπόν το μόνο που μένει είναι είτε να πάρεις ΚΤΕΛ είτε να χρησιμοποιήσεις το Ι.Χ. 
Σε κάθε περίπτωση το χαμηλόβαθμο στέλεχος καλείται να πληρώσει τα 9-10 ευρώ που δεν καλύπτει η μονάδα.

Όμως, όταν είναι να κάνουν την ίδια εξέταση οι Ανώτεροι Αξιωματικοί τότε θα χρησιμοποιήσουν είτε στρατιωτικό τζπ είτε το πολυτελές όχημα της μονάδας.
Και μάλιστα με οδηγό.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τα χαμηλόβαθμα στελέχη υποστηρίζουν ότι σε άλλες Ταξιαρχίες βάζουν κανονικά κινήσεις και δεν πληρώνει κανείς από την τσέπη του.
Τι να κάνουμε όμως, αυτή είναι η μοίρα του Μισθοφόρου Στρατιώτη.
Να μην τον σέβεται κα να μην τον υπολογίζει κανείς.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Το ιδιο ισχυει και στα Νησια με την διαφορασε μας πανε Μονο οταν ειναι επειγον και οταν τελειωσεις σε περνουν στις 13:35 οποτε περιμενεις 3-4 ωρες εως και 6 ωρες για να σε παρουν πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι πληρωνουν απο την τσεπη για να πανε η με αυτοκίνητο ακομα και τάξη για τις εξετάσεις και μονο με επειγοντα σε πανε στο νοσοκομείο με κινήσεις ,για αυτο υπαρχει η λεξει συναδελφος δεν υπαρχει και ειναι πολυ λιγη που θα σε πανε .Ας πουμε εχουν το κόμπλεξ ανωτερωτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και χρονια απο την τσεπη μας παμε για υγειονομικες εξετασεις και στην Στερια οταν ημουνα αλλα και Νησι σε ολα ητανε σε αποστάσεις -χαος-ταλαιπωρία και μη οργάνωση σε ολους τους τομεις το λιγοτερο σε 2-3 μερες να εχεις τελειώσει απο το πρωι εως το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και 25 χρόνια δίνουμε από την τσέπη μας και σε πάνε μόνο όταν έχεις θέμα υγείας και όχι για εξετάσεις πάνε και έλα βγαίνει 50€ με ταξί ,ειδικά όταν είσαι μακρια ,όταν είσαι κοντά βγαίνει κάπως ποιο φτηνά όπως και να το κάνεις όλα είναι ταλαιπωρία για απλές υγειονομικές εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή