Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Πόσοι Έλληνες θα παίρνανε τα όπλα στο πλευρό των Ουκρανών – ΚΑΝΕΝΑΣ λέει νέα έρευνα

Κανένας νέος δεν θέλει να πολεμήσει για το ΝΑΤΟ!
Επτά (7) στους εκατό (100) νέους θα πήγαιναν να πολεμήσουν Ουκρανία και αυτοί είναι Ακροδεξιοί.
Μπορεί ο ΥΕΘΑ Δένδιας να στέλνει φρεγάτα στην Ερυθρά θάλασσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών και του Ισραήλ, εντασσόμενος στους σχεδιασμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ, ενάντια στους αντάρτες της  Υεμένης και τον λαό της Παλαιστίνης.
Μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ την ελληνο-αμερικανική συμφωνία για αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στην Ευρώπη που θα δράσουν  υπό τις διαταγές των ΗΠΑ.
Μπορεί ο αμερικανοθρεμμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης να χαρακτηρίζει "ιερή συμμαχία" το ΝΑΤΟ που οικοδομεί σε μια προκλητικά πολεμοκάπηλη κίνηση νέες τεράστιες βάσεις στην Ρουμανία και την Λιθουανία.
Αλλά  οι Έλληνες αρνούνται να πολεμήσουν για το ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο πρόσφατης έρευνας «Πόσο νοιάζονται οι Έλληνες τους συμπατριώτες τους;» που πραγματοποίησε η Prorata σε δείγμα 800 ατόμων, φαίνεται ότι μόλις οι 7 στους 100 Έλληνες θα πήγαιναν να πολεμήσουν σε άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα αυτής της πολύ μικρής μερίδας, που θα πήγαινε στην Ουκρανία βρίσκεται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος.
Αποκαλύπτοντας καταρχήν την ιδεολογική συγγένεια με τους Ακροδεξιούς της Ουκρανία, αλλά και τι σημαίνουν όλες αυτές οι γιάφκες του μιλιταρισμού και της πολεμοκαπηλείας -Εθνοφυλακές και Λέσχες Εφέδρων- που ενσωματώνουν οι σχεδιασμοί Δένδια-Κεφαλογιάννη για να κατασκευάσουν τον νέο Ελληνικό αστικό στρατό, στα πρότυπα των φονιάδων του Ισραηλινού στρατού!
Έτσι, οι Έλληνες μένουν αμετακίνητοι παρά την ένταξη της χώρας σε συμμαχίες και οργανισμούς (ΝΑΤΟ, ΕΕ) που προκαλούν δυσαρέσκεια με τις πολιτικές τους σε μεγάλα τμήματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Οι απαντήσεις και σε αυτό το γκάλοπ ταυτίζονται με παρόμοιες μετρήσεις της κοινής γνώμης που καταδίκαζαν την κυβερνητική απόφαση για την εμπλοκή-συμμετοχή της Ελλάδας στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας.
Ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι η αντιπολεμική αυτή στάση του λαού μας ταυτίζεται με τους ευρωπαϊκούς λαούς που αρνούνται τον πόλεμο και το ΝΑΤΟ, καταδικάζουν όλους τους ιμπεριαλιστές και τους επικίνδυνους πολεμοκάπηλους τυχοδιωκτισμούς τους, στενάζουν από τις περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες και την Ακρίβεια, την εξαφάνιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας, και καλούνται να υποταχθούν και στηρίξουν κολοσσιαίες πολεμικές δαπάνες και την Υποχρεωτική Στράτευση για όλους, νέες και νέους.
 ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ
Να ενισχύσουμε την προσπάθεια Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΚΟ, ενάντια σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου