Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ο Χατζηδάκης πανηγύριζε για το επίδομα Στόλου πριν τις παραιτήσεις

Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης πανηγύριζε και για το επίδομα Στόλου, που οδήγησε σε παραιτήσεις τόσες, που κόντεψαν να φύγουν και οι γλάροι από το ΠΝ

Η διαβεβαίωση του βουλευτή της ΝΔ και απόστρατου του ΠΝ Διονύση Χατζηδάκη ότι δεν συμβαίνει τίποτε με τα στρατιωτικά νοσοκομεία, μας θύμισε την ανάλογη ανάρτηση που είχε κάνει για το επίδομα στόλου, όπου με ενθουσιασμό ανακοίνωσε την υπογραφή της ΚΥΑ της ντροπής.

Ήταν 7 Μαρτίου 2023 οταν ο κ. Χατζηδάκης έγραφε για το επίδομα στόλου: ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό, τον υπουργό, βουλευτές αλλά και ναυάρχους.


Λίγους μήνες αργότερα ξεκινούσαν οι παραιτήσεις στο Π.Ν. που ήταν τόσο μαζικές ώστε κόντεψαν να φύγουν ακόμα και οι …γλάροι, όπως παρατήρησε κάποιος.

Ο επίλογος δόθηκε από τον σημερινό υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, ο οποίος παραδέχθηκε την αποτυχία του επιδόματος λέγοντας από τη φρεγάτα ΥΔΡΑ:

«Είναι προφανές στην ηγεσία του Υπουργείου ότι η προσαύξηση του Επιδόματος Ιδιαιτέρων Συνθηκών δια του Επιδόματος Αποστολής, δεν έχει εκπληρώσει τον σκοπό της.

Πρέπει λοιπόν να το δούμε πάλι και να φροντίσουμε ώστε αυτό το Επίδομα, ανάλογα ρυθμιζόμενο, να αποδώσει στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού όχι αντίτιμο για την υπηρεσία που παρέχουν στην πατρίδα – ούτε το απαιτούν ούτε αυτός είναι ο τρόπος να το εκφράσουν- αλλά τη δίκαιη ευγνωμοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και της πατρίδας απέναντι στη μεγάλη εκπλήρωση του εθνικού καθήκοντος και της εθνικής αποστολής».

Θα πρέπει μάλλον ο κ. Χατζηδάκης να προσέξει πότε ενθουσιάζεται και κάνει ανάλογες δηλώσεις….
armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου