Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Σχολή Ευελπίδων: Κούφαναν πρωτοετή ρίχνοντας εκπαιδευτική χειροβομβίδα για καψόνι σε κλειστό χώρο;

Το κακό με τα καψόνια στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων έχει παραγίνει.
Ο ΥΕΘΑ Δένδιας και τα φιλικά καθεστωτικά ΜΜΕ γιατί κάτι γελοία ξένα μιλιταριστικά περιοδικά κατέταξαν 6η την Σχολή Ευελπίδων, αλλά στα καψόνια και στις βαρβαρότητα έρχεται σίγουρα πρώτη.
Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε τρομοκρατημένος γονιός με τα όσα συμβαίνουν στην Σχολή Ευελπίδων, αποκάλυψε ότι πρόσφατα 4ετης σπουδαστής έκανε ένα τρομερά βάρβαρο και επικίνδυνο καψόνι σε 1ετη σπουδαστή.
Για να τον φοβίσει έκρινε σκόπιμο να πετάξει εκπαιδευτική χειροβομβίδα σε κλειστό χώρο!
Από την έκρηξη που σημειώθηκε ο πρωτοετής σπουδαστής έχασε την ακοή του.
Στην καταγγελία του ο γονιός ισχυρίζεται ότι έγινε προσπάθεια να συγκαλυφθεί το γεγονός και ασκήθηκαν πιέσεις στον πρωτοετή σπουδαστή  να μην αποκαλύψει τίποτε και να κάνει υπομονή.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά η Διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων;
Εμείς καλούμε τους σπουδαστές της ΣΣΕ να αναγνωρίσουν το λάθος τους να πάνε να μπλέξουν με τον Ελληνικό Στρατό, να γίνουν Ένστολοι και Ένοπλοι Μπράβοι στα χακί των εφοπλιστών, των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και να σηκωθούν να φύγουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός στον Ελληνικό Στρατό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου απίθανο με το επίπεδο ασφάλειας να μην υπάρχει ,όπως φαίνεται στην σχολή Ευελπίδων που είναι γνωστό δεν τκ ρίχνουμε σε θάλαμο αλλα έξω από το θάλαμο και μετά μπαίνουν μέσα και καλά φωνάζουν συναγερμού....που έτσι έπρεπε να γίνει,γιατί όπως είναι γνωστό πρέπει να γίνουν πρώτα υγειονομική εξετάσεις (μην ξεχνάμε άλλος μπορεί να μάθει ότι έχει ζάχαρο κτλπ) που έξω να μην είχε να τα κάνει...αλλά κλασικά Ευελπίδων στα @@ τους όλα ακόμα και από καρδιά να πεθάνει κάποιος δεν τους νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή