Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Υπηρεσίες «deluxe» με βάρδιες από το …σπίτι

Armyvoice News
Ένοπλες Δυνάμεις: Υπηρεσίες «deluxe» με βάρδιες από το …σπίτι, για λίγους και εκλεκτούς – Οι υπόλοιποι σε παραμεθόριο και Στόλο με διπλά καθήκοντα.
Τη στιγμή που τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στενάζουν από τις υπεράριθμες υπηρεσίες κάθε μήνα, που εγκλωβίζονται στο Στόλο και την παραμεθόριο, έχοντας διπλά και τριπλά καθήκοντα, υπάρχουν υπηρεσίες που φαίνεται ότι έχουν ταυτιστεί με κάποιου είδους υπηρεσιακή χλιδή.
Δεν αναφερόμαστε σε κάποια από τις γνωστές περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ήδη, όπως για παράδειγμα στρατιωτικούς συνδικαλιστές του ΣΓ ΥΕΘΑ που επιπλέον όλων, κρίνονται για προαγωγές με βάση καθήκοντα που δεν προβλέπονται πουθενά.
Αναφερόμαστε σε υπηρεσία επίσης πολύ κεντρική, όπου τα στελέχη απλώς ζήτησαν να κάνουν βάρδιες από το ….σπίτι και η Διοίκηση ενέκρινε το αίτημα.
Μαθαίνουμε ότι θεσπίστηκαν «ειδικές υπηρεσίες» από απόσταση και υποτίθεται ότι έχουν διατεθεί laptops για να παρακολουθούν τις κάμερες του κτιρίου.
Υποθετικά μιλώντας, αν γίνει ένα βραχυκύκλωμα και πιάσει φωτιά το συγκεκριμένο κτίριο, ποιος θα τη σβήσει ή ποιος θα ειδοποιήσει; Δεν το συζητάμε καν να γίνει διάρρηξη.
Κάτι τέτοια βλέπουν οι εγκλωβισμένοι στρατιωτικοί και παραιτούνται, αλλά κατά τα λοιπά, μην το πεις ούτε του… παπά.
Μάλλον θα χρειαστεί να επανέλθουμε σύντομα, κατονομάζοντας και την υπηρεσία.

1 σχόλιο:

  1. Αοπλος εισαι ετσι και αλλιως για την διαρρηξη εκτος απο αυτο,εν τελη 2024 να υπαρχει συστημα πυρόσβεσης και περιμενεις να την σβησουν με φτυάρι αμμο και νερο απο απόσταση ( Χεσε μεσα ) και ο πυροσβεστηρας ειναι για 7 δευτερόλεπτα (οποιος εχει κανει μαθημα ξερει ) καλως η παρατήρηση αλλα μονο τρωτε στην στερια στα επιτελεία.Αυτο το συμπέρασμα βγαινει εφοσον δινουν και το λαπτοπ να βγαινει εκτος κτηριου που ειναι ακρος απαγορευτικό και εγκληματικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή