Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Mεγάλος Σχηματισμός Μακεδονίας: υπάρχει Υπαξιωματικός που με πολιτευτή της ΝΔ κανονίζει Αποσπάσεις και διανομή στα ΚΑΑΥ;

Ποιο είναι το παρατσούκλι του Υπαξιωματικού;
Όσο πηγαίνουμε προς τις Ευρωεκλογές και οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν μείωση των ποσοστών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η κατάσταση ξεφεύγει ακόμη περισσότερο.

Οι πελατειακές σχέσεις απογειώνονται, το γλύψιμο παπάδων-βουλευτών-στρατηγών γίνεται κυρίαρχο, η ψηφοθηρία καθορίζει την καθημερινότητα των μονάδων.

Σύμφωνα με καταγγελίες, σε μεγάλο σχηματισμό της Μακεδονίας, Υπαξιωματικός, σε συνεννόηση με πολιτευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, «φτιάχνει» τις διακοπές των Απόστρατων Αξιωματικών στα ΚΑΑΥ, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια και την ψήφο τους ο πολιτικός του πατρόνας.

Επίσης, «φτιάχνει» τις Αποσπάσεις στρατιωτικών στα ΚΑΑΥ ώστε να κερδίσουν το μηνιαίο μπόνους των 1000 ευρώ.

Τέλος, ο συγκεκριμένος ετοιμάζει και τις συμμετοχές σε διάφορες ασκήσεις στο εξωτερικό, για να βγάζουν οι εκλεκτοί Μισθοφόροι Στρατιώτες της ΝΔ αρκετά επιπλέον ευρώ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;

Αυτή είναι η πραγματικότητα του Στρατού.

Αυτός είναι ο Στρατός των Δένδια-Κεφαλογιάννη.
Η διαφθορά, η αυθαιρεσία και τα Ρουσφέτια κυριαρχούν στον Ελληνικό Στρατό.
Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ-ΝΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

13 σχόλια:

  1. Στα μεγαλα κεφαλια παιζει να πανε τα λεφτα αλλα στους υπολοιπους δυσκολα...ξερουν ποια ατομα θα παρουν τα εξτρα δηλαδη ολα τα ανωτερα κλιμακια πως νομιζεις χτιζουν σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ρε παιδί μου οι ποιο πολλοί ειδικά παλιότερα έμπαιναν με τρύπια παπούτσια στην Ευελπίδων και μετά από 35 χρόνια έχουν αρκετοί Μεζονέτες στου Παπάγου και στον Χολαργό! Και με έναν μισθό αυτό δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρέξτε να μοιράσετε ΚΑΘΡΕΦΤΆΚΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ!ΟΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν βρεθεί ως δια μαγείας ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΣΟΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ!Τρέξτε να κάνετε αναφορές τώρα εάν μπείτε θα δούμε τα μόρια χαχαχα έχουν πολύ πλάκα οι τύποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί τα ΣΟΑ που βρέθηκαν στην Βέροια να είναι από αυτά τα καινούργια που χτίζει ο ΔΈΝΔΙΑΣ χαχαχα! Στην κεντρική Μακεδονία από το ξέρω δεν θα χτιστούν καινούργια ΣΟΑ και εκεί που λένε ότι θα χτιστούν προς το παρών είδαμε μόνο την πλάκα που καμαρωναν οι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ δίπλα στον Υπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποια ΣοΑ μ
    στην Βέροια? Τα καινούργια χτίζονται ανάλογα με την δωρεά (μόνο έτσι) 2 έως 5 χρόνια μπορεί και 10 χρόνια ( πχ Χίος σχεδόν 5χρονια για να μπούνε η τοιχη.
    Στην κεντρική Μακεδονία έχει μεγάλο αριθμό ΣοΑ αλλά δεν έγινε ποτέ συντήρηση και τα περισσότερα είναι για μεγάλα κεφάλαια.Δεν βλέπεις κάτι μεγάλες πολυκατοικία άδειες???είναι για τους μεγάλους και από αυτά τα 40 διαμερίσματα θα είναι άδεια και 5 πιασμένα και υπάρχουν πάρα πολλά άδεια που ακόμα έως και τώρα δεν βάζουν κόσμο μέσα,γιατί είναι λόγο αποστάσεις από την δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καινούργια ΣΟΑ θα είναι από Συνταγματάρχη και πάνω αυτοί μπαίνουν κατεξερεση γιατί προσφέρουν στο Στράτευμα! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποια μονάδα καταδρομών τοποθέτησαν για ΔΙΟΙΚΗΤΉ τον ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΉ από την αξέχαστη ελληνική ταινία της ΚΑΛΟΜΟΊΡΑΣ! Βλέπει κανένας τον ΔΕΊΚΤΗ ΜΆΖΑΣ ΣΏΜΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δείκτης Μάζας Σώματος είναι για τους ΕΠΟΠ οι Αξιωματικοί που οι περισσότεροι είναι σαν βαρέλια μπορούν να είναι έτσι να δείχνουν μια ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ τοποθετήθηκε με τις τελευταίες ΑΡΙΣΤΕΣ μεταθέσεις και τοποθετήσεις των Διοικητικών Μονάδων! Συν ότι ο συγκεκριμένος θα έχει από Ανθυπολοχαγός πάνω από 10 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ τοποθετήθηκε σαν Διοικητής με τις τελευταίες ΑΡΙΣΤΕΣ μεταθέσεις και τοποθετήσεις των Διοικητικών Μονάδων! Συν όλα τα αλλά ο συγκεκριμένος Αξιωματικός έχει υπηρετήσει στην συγκεκριμένη μονάδα πάνω από 10 χρόνια! !Βέβαια η ίδια μονάδα είναι με τους πρωταθλητές ΕΠΟΠ που έχουν πάνω από 24 χρόνια.Τωρα θα έχει και πρωταθλητή ΔΙΟΙΚΗΤΉ Ο Αρχηγός του ΓΕΣ τα γνωρίζει όλα αυτά? Και αν ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί να είναι υπέρβαροι λόγω ότι στην περιοχή έχει πολύ ωραίες ταβέρνες πολύ ΚΡΑΣΊ 🍷 και το πιο ωραίο ΡΕΒΑΝΙ στην Ελλάδα οπότε δικαιολογούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία πράγματα ζητάμε χρόνια μετάθεση και άλλη την περνούν σαν την καραμέλα μετά το αγροτικό τους...στην τελική γίναμε βύσματα δηλαδή?Έτσι όπως πάει τα νησιά αδειάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή