Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

1ο ΤΥΑΔ Αεροπορίας Στρατού Τυρνάβου: Για να εξασφαλίσουν τα Προνόμια των Αξιωματικών φυλακίζουν και εξαντλούν τους Δούλους φαντάρους

EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στο 1ο ΤΥΑΔ της Αεροπορίας Στρατού στο Τύρναβο έχουμε μείνει 11 φαντάροι για 14 υπηρεσίες.
Υπάρχουν άτομα που σήμερα 28 Μάιου έχουν κάνει 9 σερί υπηρεσίες και ακόμα δεν ξέρουν πότε και αν θα βγουν.
Καταλήξαμε στο σημείο αυτό επειδή έχουν φύγει πολλά άτομα για αποσπάσεις σε ΚΑΑΥ και ΛΑΦ χωρίς να έχουν έρθει αρκετά άτομα από τις 2 τελευταίες ΕΣΣΟ.
Είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση η οποία κρατεί εδώ και 2 μήνες και τώρα έχουμε φτάσει όλοι οι φαντάροι σε οριακή κατάσταση.
Ακόμα και τα κατώτατα στελέχη ( ΟΒΑ, δεκανείς κλπ ) έχουν φτάσει στο όριο των προβλεπόμενων υπηρεσιών που πρέπει μα κάνουν μέσα στο μήνα.
Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα ήμαστε όλοι εξαντλημένη καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας με 35 βαθμούς κάθε μέρα και δίχως να μας δίνουν κάποιο δωρεάν μπουκαλάκι νερό αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μέχρι και αυτά.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Απαιτούμε την λήξη μέτρων.
Δεν είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσουν τα Προνόμια των Αξιωματικών, για να τρώνε, να πίνουν και να κάνουν δωρεάν διακοπές, να σχίζουν τους συνφάνταρους.
Ο Δένδιας και ο Κεφαλογιάννης ενδιαφέρονται μόνο να αγοράζουν όπλα, να στέλνουν πυρομαχικά και οπλισμό στην Ουκρανία, αλλά και στρατεύματα, φρεγάτες σε αποστολές εκτός συνόρων.

Πρέπει όλοι να ενωθούμε απέναντι στην Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση αλλά και τη βυσματοκρατία.
Τα γαλάζια βύσματα κάνουν ΣΠΕΝ και φεύγουν.
Κανένας φαντάρος, δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και να κάνει τους Υπηρέτες, τα Γκαρσόνια και τους Ναυαγοσώστες των Αξιωματικών.
Ούτε στα Στρατιωτικά Πρατήρια και τις ΛΑΦ.

Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή και Ταξίαρχο.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.

ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.

Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου