Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

34η Ταξιαρχία: Γιατί μετακινούν μαζικά νεοσύλλεκτους φαντάρους στην 33η Ταξιαρχία;

Σε καταγγελία που έγινε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από Νεοσύλλεκτους συναδέλφους περιγράφεται ότι διατάχθηκε η μαζική μετακίνηση τους στην 33η Ταξιαρχία.
Οι συνάδελφοι τονίζουν ότι κανείς δεν τους εξήγησε τους λόγους της μετακίνησης, ούτε τους είπε το παραμικρό το χρόνο παραμονής τους στο Πολύκαστρο, έδρα της 33ης Ταξιαρχίας.
Οι συνφάνταροι αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση αυξάνει το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, αφού τώρα θα αναγκάζονται να μετακινούνται πιο μακριά από τα σπίτια τους, άρα θα πληρώνουν πιο ακριβά εισιτήρια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;  
Απαιτούμε να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των φαντάρων να παραμείνουν στην 34η Ταξιαρχία.
Το θέμα όμως είναι ότι το Υπουργείο Άμυνας θα πρέπει να αναλάβει το κόστος της μετακίνησης των φαντάρων κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στρατιωτικών θητείας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι στο πλευρό των συναδέλφων και τους καλούμε να αγωνιστούμε μαζί για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδη τι να πουμε στα νησια οταν δεν εχεις λεφτα για αεροπορικο και αλλαζεις 2 πλοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή