Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ: Ο Δένδιας παίρνει πίσω τα άρθρα για μεταθέσεις-ΑΜΕΑ-πολύτεκνους εν όψει Ευρωεκλογών!

Ο Δένδιας παίρνει πίσω τα άρθρα για μεταθέσεις ΑΜΕΑ πολύτεκνους πριν καν ολοκληρωθεί η διαβούλευση για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ

Τα χιλιάδες σχόλια για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ και οι οργισμένες αντιδράσεις των στρατιωτικών ειδικά σε θέματα μεταθέσεων ΑΜΕΑ και πολυτέκνων, αναγκάζουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να αποσύρει τα συγκεκριμένα άρθρα πριν καν ολοκληρωθεί η διαβούλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πιέσεις προς την κυβέρνηση ειδικά για αυτά τα θέματα, ήταν τέτοιες που ανάγκασαν τον Ν.Δένδια σε υποχώρηση, τουλάχιστον προεκλογικά.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ότι τα άρθρα που αφορούν τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις του προσωπικού, καθώς και οι στρατολογικές διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νομοθέτημα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θα ενταχθούν σε επόμενο νομοθέτημα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε διατάξεις για τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι παρατηρήσεις κατά την τρέχουσα δημόσια διαβούλευση θα ληφθούν υπόψη.

Αν ισχύουν τα όσα περιγράφει το άρθρο του έγκυρου armyvoice.gr αποκαλύπτεται ο αδίστακτος πολιτικαντισμός των υπουργών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος και με τον φόβο ότι θα χάσουν ψήφους στρατιωτικών αποσύρουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τις άδικες διατάξεις, τις οποίες θα τις φέρουν σε επόμενο νομοσχέδιο αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές!

1 σχόλιο:

  1. Δεν το βλεπω τυχαια να εγινε απο καλοσυνη απλα θα γινουν σωστες αλλαγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή