Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΓΕΕΘΑ: Υπογράφει απόστρατος δαπάνες ειδικού ενδιαφέροντος;

ΓΕΕΘΑ: Υπογράφει απόστρατος δαπάνες ειδικού ενδιαφέροντος; Είναι ή όχι τουλάχιστον παράτυπο; Τι γνωρίζει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας;
Γράφαμε χθες στο άρθρο με τίτλο «ΓΕΕΘΑ: Οσμή σκανδάλου με απόστρατο σε δαπάνες ειδικού ενδιαφέροντος» για απόστρατο Στρατηγό η οριστική διαγραφή του οποίου από τις Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα δεν έχει κλείσει μήνα, ο οποίος έχει θεαθεί να δίνει το παρόν στην πρώην Υπηρεσία του στο ΓΕΕΘΑ όπου και εξακολουθεί να ελέγχει δαπάνες «ειδικού ενδιαφέροντος».

Αρμόδιες πηγές επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ μας, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος απόστρατος, στενός συνεργάτης του προηγούμενου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, βρίσκεται σε διαδικασία επανάκλησης στην ενέργεια.

Η διαδικασία αυτή όπως μαθαίνουμε δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί, καθώς ο υπουργός εθνικής άμυνας ο οποίος και πρέπει να υπογράψει, ούτε που θέλει να ακούει το όνομα του αποστράτου. Ανεξάρτητα από την τύχη της επανάκλησης, το πιο σοβαρό ερώτημα που προκύπτει είναι εάν έχει δικαίωμα υπογραφής σε δαπάνες «ειδικού ενδιαφέροντος».

Γιατί κάποιο «πουλάκι» τιτίβισε ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος υπογράφει αντί να υπογράφουν οι εν ενεργεία. 
Είναι δυνατόν να συμβαίνει; 
Τι λέει ο υπουργός; 
Μήπως να γίνει κάποιος έλεγχος στα έγγραφα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου