Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Οι φαντάροι τραυματίζονται σε Άσκηση και το FB κάνει λογοκρισία

Για μια ακόμη φορά το FB επιτίθενται με αυταρχικό τρόπο στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα των φαντάρων.

Αυτή τη φορά έκρινε σκόπιμο να λογοκρίνει και να "πατάξει" την ανακοίνωση μας για τον τραυματισμό συνφάνταρων κατά τη διάρκεια άσκησης της 8ης Ταξιαρχίας στα Γιάννενα.

Την σχετική ανάρτηση αντιμετώπισε το FB στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

Τα τεχνολογικά μας συστήματα μας εντόπισαν ότι αυτή η δημοσίευση μοιάζει με τις άλλες που παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο.

Αυτή την κατασταλτική στάση κρατά το FB.

Βλέπεις, η κυβέρνηση της ΝΔ και η πολιτική-στρατιωτική ηγεσία του στρατού δεν ανέχονται την κριτική, δεν μπορούν να δεχτούν ότι το Κίνημα των φαντάρων αποκαλύπτει την Αυθαιρεσία, αλλά και τους θανάσιμους κινδύνους που εμπεριέχει ο απαράδεκτος θεσμός της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

Καταδικάζουμε δημόσια τον ακράτητο αυταρχισμό των Ιεροεξεταστών του FB και θυμίζουμε ότι οι μπάτσοι του Διαδικτύου είναι Απόστρατοι Στρατιωτικοί.
Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Αστους να μιλανε η καταδρομεις του πληκτρολόγιου που Στελνουν Στρατιωτες που δεν τους εδειξαν ποτε κατι να τα μαθουν στην ασκηση κατω απο 1 λεπτο χωρις αγχος ,εαν ητανε ετσι δεν θα ητανε στο Στρατο αλλα στην NASA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους τελευταίους μήνες γενικά το κάνουν αυτό στο facebook. Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη παρατηρούμε μια γενικότερη παρέμβαση στο διαδίκτυο πχ και στο youtube με έμμεσους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή