Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

12η Μεραρχία: Καίνε οι φωτιές, τρέχουν να κάνουν εκπαίδευση σε Δασοπερίπολα και ετοιμάζουν Ασκήσεις που προκαλούν πυρκαγιές!

Πλήρης Παραλογισμός επικρατεί στην 12η Μεραρχία και το Δ Σώμα Στρατού.
Σύμφωνα με τις αγωνιώδεις ανταποκρίσεις που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, τώρα δίνουν μάχη με τη φωτιά οι πυροσβέστες και τα ελικόπτερα σε απόσταση  23 κλμ από την Αλεξανδρούπολη, σε δασική έκταση στην περιοχή Κίρκη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο ενώ υπάρχει και συνδρομή εθελοντών.
Το πρωί διενεργήθηκε εκπαίδευση δασοπεριπόλων κατά τη διάρκεια του πρωινού ωραρίου με σκοπό την εκπαίδευση, εξοικείωση και αποτροπή πυρκαγιών.
Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την εκπαίδευση και ήδη φωτιά καίει περιοχή στο Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται κοντά σε μονάδες στρατού του Δορίσκου και των Φερών.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά η 12η Μεραρχία ετοιμάζει ασκήσεις για αύριο 19/6 μέσα στους 35 βαθμούς ζέστης.
Επικίνδυνες Ασκήσεις με πραγματικά πυρά που πολλές φορές προκάλεσαν πυρκαγιές.

Απαιτούμε να Μην Πραγματοποιηθούν οι Ασκήσεις.
Να γίνουν ακόμη και τώρα σοβαρές προσπάθειες ενίσχυσης της Πυροσβεστικής με προσλήψεις και αγορά μέσων.
Δεν είναι δυνατόν να εξοντώνουν το στρατιωτικό προσωπικό και να το ρίχνουν στις φλόγες ανεκπαίδευτο, διαφημίζοντας την εμπλοκή του Στρατού στην Πολιτική Προστασία μόνο και μόνο για να κρύψουν την αδυναμία της Πυροσβεστικής και τα δραματικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής.
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι παίζουν με τις ζωές φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών, αδιαφορούν για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι Αγορές γαλλικών και αμερικανικών οπλικών συστημάτων, η αποστολή οπλισμού στον Ουκρανικό Στρατό.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου