Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Στις 15 Ιουνίου θα φτάσει στο λιμάνι Πειραιά το πλοίο MSC ALTAIR που μεταφέρει όπλα για το Ισραήλ

Ανακοίνωση Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ
Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ ενημερώνει όλους τους συναδέλφους σε όλο το λιμάνι του Πειραιά καθώς και τον λαό της περιοχής μας πως στις 15 Ιουνίου θα φτάσει στο λιμάνι το πλοίο MSC ALTAIR.
Το πλοίο μεταφέρει πολεμικό υλικό που προορίζεται για το Ισραήλ όπου το κράτος δολοφόνος συνεχίζει την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού που μετρά πάνω 37000 νεκρούς στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα.
Οι λιμενεργάτες στον Πειραιά δηλώνουμε από άκρη σε άκρη δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να ξεφορτώσουμε σε κανέναν προβλήτα του λιμανιού το εν λόγω πλοίο.
Δεν θα συμμετέχουμε στην σφαγή αθώων ανθρώπων για τα κέρδη των λίγων, εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ανθρωπιά και τους έχουμε δωσει μέσα από τους αγώνες μας το μάθημα της αλληλεγγύης, της αντίστασης και της περηφάνιας.
Να μην τολμήσει το πλοίο να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά. Καλούμε όλους τους συναδέλφους από τα σωματεία του ΟΛΠ και όλους τους εργαζόμενους στους προβλήτες 2 και 3 να μην δεχτούμε να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα παιδιών και γυναικών.
Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με τη Παλαιστίνη ως τη λευτεριά
Καλούμε σε κινητοποίηση τους λιμενεργάτες και τον λαό του Πειραιά στο προβλήτα 1 στο ΣΕΜΠΟ νέου Ικονίου αύριο στις 12:00 γιατί εκείνη την ώρα θα είναι η άφιξη του εν λόγω πλοίου με σκοπό να μην ξεφορτώσει πολεμικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου