Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

80 ΑΔΤΕ: Ευνοϊκές Αποσπάσεις στο Αθάνατο Πυροβολικό;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το θέατρο σκιών της 80 ΑΔΤΕ!
Μια νέα παράσταση.
 Δεν υπάρχει καμία εξήγηση γιατί γίνονται όλα αυτά. 
 Μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας κατάλαβα ότι κάποιοι αντί να κάνουν την δουλειά τους, δουλεύουν ένα παράλληλο σύστημα στον Στρατό. 
 Ένας Στρατό πλέον 2 ταχυτήτων. 
 Είμαστε σε άσκηση μιας εβδομάδας στην Κω μας έχουν πει πρέπει να δώσουμε το 1000% των αντοχών μας ήρθε ΑΠΟΣΠΑΣΗ σε συνάδελφο με λήψη την 2η ημέρα της άσκησης. 
 Ποιον κοροϊδεύουν δεν μπορώ να καταλάβω. 
 Νομίζουν ότι τα στελέχη είναι ΗΛΙΘΙΑ και δεν ξέρουν τι γίνεται; 
Ο ταξίαρχος που υπέγραψε την απόσπαση με λήψη το θεώρησε λογικό; Ούτε θέατρο δεν μπορούν να παίξουν να έρθει το χαρτί την Παρασκευή. Με ποια κριτήρια βγαίνουν οι αποσπάσεις; 
Αν το ψάξει κάποιος.
Αλλά ξέχασα, είναι στην παράλληλη ταξιαρχία της Κω όχι στην κανονική που είμαστε οι υπόλοιποι που προσπαθούμε δίνουμε ότι μπορούμε στα 30 χρόνια για να παίρνει απόσπαση στέλεχος με αυτό τον τρόπο.
Αυτά μόνο στην Κω και ειδικότερα στο Αθάνατο Πυροβολικό!!!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Υπάρχει βυσματοκρατία στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Αυτή είναι η Ισότητα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; 

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται τι σημαίνει Καριέρα στον Στρατό.
Μείνετε μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κανένας νέος και νέα να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης και Στρατιωτικός.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

7 σχόλια:

  1. Δεν είσαι το μοναδικό νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είχες ψηφίσει ΝΔ 30 χρόνια συνεχόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα αργά ,παρά ποτέ ...αλλά να το πάρεις χαμπάρι 30 χρόνια μετα σαν το ανέκδοτο με την χελώνα ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά στην κω επικρατεί ένα χάος μια μιζέρια μια πίεση χωρίς ουσία ως νέος φαντάρος μπορώ να διακρίνω μια πίεση χωρίς ουσία καθώς έχω την εμπειρία να διακρίνω καταστάσεις καθώς η επιχείρηση που διευθύνω στην ζωή μου εκτός στρατού απασχολεί περίπου 30 άτομα !!!!! Ο μεγάλος εδώ μιλάει και συμπεριφέρεται σε αξιωματικούς κυρίως απαξιωτικά λες και δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους . Έχω πετύχει τον big man να χλευάζει κάπτεν ανούσια .. η απορία μου είναι μια οι ανώτατοι αξιωματικοί περνάνε από ψυχολόγο ψυχίατρο ; ; Βασικά να το θέσω αλλιώς η του πυροβολικού σίγουρα έχουν περάσει ψυχολόγο ; Με αγάπη ένας. Δντης α.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενας αξιωματικός δεν εχει περασει ψυχολογο,διοτι δεν θα πας κοντρα σε ανώτερο και πολυ γρήγορα πας σε Νησι και ξεχνιέσαι εκει σαν γιατρος κατι που δεν θελει κανενας γιατρος.

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά δεν υπάρχει ταξίαρχος που να μην μπει στην παράγκα της παράλληλης ταξιαρχίας . Έτσι δουλεύει το σύστημα. Εσύ να μπεις μέσα Σάββατο και Κυριακή και οι υπόλοιποι να περνάνε ωραία και να περνούν απόσπαση μέσα στην άσκηση. Ένα πράγμα σας λέω να κάνετε ένα στέλεχος με 26 χρόνια υπηρεσίας και μέχρι τώρα χωρίς καμία παρατήρηση. Εφόσον η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μας κοροϊδεύει μην κάνετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως διαβάζεται όλοι τα ξέρουν όλοι τα γράφουν και τίποτα δεν γίνεται. Για αλλά πράγματα αντιδρούν και σου λένε ότι γράφουν οι διαταγές. Τώρα τις διαταγές τις καταπατανε και τις γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Μην έχουν καμία απορία μετά γιατι όταν μας μιλάνε και θέλουν να ακούνε τις δικές τους διαταγές τους κοιταμε σαν χαζοι. Καταλαβαινουνε και ξερουμε τι θέλουν αλλά η ΚΟΡΟΪΔΊΑ δεν μπορεί να ξαναγίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή