Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΕΚΑΒ Λέσβου - η κυβέρνηση της ΝΔ και οι Ανεκπαίδευτοι Στρατιωτικοί αποτελούν μεγάλο Κίνδυνο για την Υγεία των πολιτών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο εδώ και αρκετό καιρό σε κάποιες δομές υγείας του νησιού, αρκετοί στρατιωτικοί που διατίθενται ως οδηγοί ασθενοφόρων, να μην γνωρίζουν τα βασικά στα θέματα πρώτων βοηθειών. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Ίσως κάποιοι από αυτούς να κυνηγάνε τέτοιου είδους θέσεις βάζοντας κάποιους γνωστούς ως μέσων για να πάνε στα Κ.Υ.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
Τα πράματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα νομίζετε και παρόλο που έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με την 98 ΑΔΤΕ για το κομμάτι αυτό, δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση.
Εξακολουθεί να μας στέλνει ένστολους, ανειδίκευτους, χωρίς καμία επαφή με το αντικείμενο, αντί να έρχεται προσωπικό όπως πριν λίγο καιρό το οποίο γνώριζε πολύ καλά το τι έπρεπε να κάνει σε οποιαδήποτε περιστατικό.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Βυσματοκρατία και σε αυτό τον τομέα;
Που θα φτάσει το αίσχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη είναι η επιλογή της κυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  να διαθέσει στρατιωτικούς στο ΕΚΑΒ αντί να κάνει προσλήψεις και να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγεία.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την επικίνδυνη πολιτική της να να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για την διασφάλιση της Υγείας του λαού μας.
Αλλά το Υπουργείο Άμυνας το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να αγοράζει όπλα και να εξυπηρετεί τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ, ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

4 σχόλια:

  1. Δεν γίνεται να πάμε τα ιδια άτομα διότι στο τέλος δεν θα έχουνε άτομα στης μονάδες,εάν δεν τους περνάνε σχολείο εκπαίδευση έστω τα βασικα τους υπόλοιπους δεν γίνεται δουλειά που και αυτό δύσκολο είναι μιας και συνέχεια έχουν λιγότερα άτομα στις μονάδες.
    Δεν γίνεται η μονάδες να έχουν μετρημένα άτομα να τρέχουν για ξενοκρατη -πυρασφαλεια-εκτατες άσκησης -τεχνικ; προβλήματα που τρέχουν 2 άτομα όλο και όλο για όλο το Στρατόπεδο και να έχουμε και τα βύσματα που είναι τουρίστες που το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί στις μονάδες που κλαίγονται ότι δεν έχουν πάρει μετάθεση αλλά είναι 18 χρόνια σε κυλικείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνεται να λείπουν συνέχεια τα ίδια άτομα με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί να μην υπάρχουν άτομα,γιατί με τα βύσματα τρέχουν συνέχεια τα ίδια ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μισή με το ζόρι τους στέλνουν να δείχνουν εθελοντισμό, διότι τρέχουν και δεν φτάνουν με ξενοκρατη - πυρασφαλεια και τα έξτρα που βάζουν συνέχεια αριστερά και δεξιά άλλωστε τρέχουν συγκεκριμένηλα άτομα.Το νησί είναι μια κατάρα για ξένους και πολλά έξτρα για τους αξιωματικούς πρέπει να πέσουν τουλάχιστον 4 πυρηνικές κεφαλές για τα βύσματα να βγούνε από την λίστα τηςχώρας να μην ζήσει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τα άτομα που υπάρχουν δεν γίνεται να πάνε συνέχεια τα ίδια άτομα ,ειδικά όταν δεν υπάρχουν άτομα και κυρίαρχουν τα βύσματα όπως και τα γραφεία.Η 98 ΑΔΤΕ έχει αξιωματικους αμεταθετους εδώ και 25 με 30 χρόνια που ήτανε διοικητές στις μονάδες και ποτέ δεν λύσαμε το πρόβλημα με τόν βύσματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή