Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Στρατός Καλαμάτα: Αξιωματικοί βρίζουν τους φαντάρους "είστε γκόμενες, άντε τρέξτε πιο γρήγορα παλιοκότες"

 Στο ΚΨΜ πουλούν καλσόν για τους Αξιωματικούς που είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να ψωνίζουν;
EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σήμερα 20/6 για εκδίκηση των προηγούμενων καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποφάσισαν Αξιωματικοί της μονάδος το οι συνθήκες είναι τέλειες για να κάνουμε πυρ και κίνηση με 40 βαθμούς κάτω από τον ήλιο μέχρι της 12:30 το μεσημέρι . 
Δυστυχώς όμως δεν τελείωσε το κανόνι εδώ. 
Μας είπε Αξιωματικός ότι μπορούμε να πιούμε νερό μόνο από το παγούρι μας και ότι το ΚΨΜ είναι μόνο για τα στελέχη. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι ίδιοι αξιωματικοί μας πρόσβαλαν πάλι με κουβέντες του τύπου "είστε γκόμενες, άντε τρέξτε πιο γρήγορα παλιοκότες και ότι από σήμερα θα έχει στο ΚΨΜ καλσόν με έκπτωση".

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας όπου Αξιωματικοί διαδίδουν ότι το ΚΨΜ -που είναι μόνο για τους Στρατιωτικούς- θα έχει καλσόν με έκπτωση.
Αν πάρουμε τις μετρητοίς τα λεγόμενα τους, οφείλουμε να αναρωτηθούμε: 
Μα τι θα το κάνουν το καλσόν οι Αξιωματικοί;

Στην πραγματικότητα επικρατεί ένα ακραίο κλίμα Τρομοκρατίας όπου Αξιωματικοί επιχειρούν να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες των συνφάνταρων.
Μάλιστα, Εκδικούνται τους συναδέλφους και δεν επιχειρούν να βελτιώσουν την κατάσταση για να μην παραδεχτούν τα λάθη τους.
Τι απαντά άραγε ο Διοικητής για όλα αυτά;
Ποιος φέρει την ευθύνη για αυτό το κλίμα αυταρχισμού και το ξεσάλωμα Αξιωματικών που μεταφέρουν με τον πιο βίαιο τρόπο εναντίον των φαντάρων αυτά που έκαναν στην Σχολή Ευελπίδων, με τα καψόνια και τις υπόλοιπες ασχήμιες.
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτές οι Αθλιότητες στην Καλαμάτα όπου κυρίαρχο ρόλο παίζει γνωστός πολιτευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Δύσκολα έχουν ξεκαθαρίσει με γραπτές διαταγές ότι εργασίες γίνονται υπό σκιά ( όπου υπάρχει) και αποφεύγουμε λόγο καύσωνα τα υπόλοιπα.Οποιος του Πήγε για γυμναστική να ετοιμαστεί για μετάθεση σύντομα ακόμα και Το ΚΨΜ εινάι για όλους δεν υπάρχουν VIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε η καλαματα με τους αμεταθετους εχουν γινει και καταδρομεις τις μπανιέρας,ποσο μαλλον να κανεις γυμναστικη με καυσων ενω υπαρχει χαρτι υπο σκια να γινονται η δουλειες εκτος εαν το νοσοκομειο ειναι διπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά στην Καλαμάτα ,στρατιώτες και στελέχη ζούνε το όνειρο τους. Τα στελέχη κάνουν τη ζωή τους. Και ελαφράς υπηρεσίας φοράει και πράσινο μπερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή