Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Απάνθρωπη Διαταγή για τα κατεβασμένα μανίκια: Το kranos.gr γιατί δεν λέει κουβέντα για τους Φλώρο-Δένδια-Κωστίδη

Στα στρατόπεδα γίνεται χαμός με την Απάνθρωπη διαταγή του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου για να είμαστε με κατεβασμένα μανίκια μέσα στον καύσωνα.
Μια διαταγή που δημιούργησε και δημιουργεί τόσα προβλήματα, αλλά ενέκρινε ο Υπουργός Άμυνας Δένδιας και ανανέωσε την εφαρμογή της ο νέος ΑΓΕΣ Κωστίδης.
Και όμως από το ΚRANOS.GE δεν έχει υπάρχει ούτε μια λέξη, ούτε μια κουβέντα κριτικής για την απάνθρωπη αυτή απόφαση των Φλώρου-Δένδια-Κωστίδη.
Γιατί;
Παράλληλα πληθαίνουν οι αντιδράσεις.
Καταρχήν των συνφάνταρων.


Σε ανακοίνωση της, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.), καλεί εκ νέου τη φυσική ιεραρχία και τους πολιτικούς προϊσταμένους να επανεξετάσουν το
θέμα της καθιέρωσης της θερινής στολής υπ’ αριθμ. 9 (Ασκήσεων-Εκστρατείας) που αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού που υπηρετούν σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς.
Οι υπάρχουσες καιρικές συνθήκες απαιτούν την αναπροσαρμογή της
καλοκαιρινής στολής η οποία πλέον δεν είναι συμβατή με τις κλιματολογικές συνθήκες.
Το κύμα καύσωνα επιβάλει μέτρα προστασίας υπέρ της υγείας των στρατιωτικών ιδιαίτερα των ειδικών κατηγοριών από τις ακραίες υψηλές θερμοκρασίες πράγμα που δεν καλύπτει επ’ ουδενί τις υφιστάμενες ανάγκες η προβλεπόμενη ένδυση.
Η πλειονότητα των εργαζόμενων στρατιωτικών δεν ευρίσκεται υπό το προστατευόμενο περιβάλλον των προσαρμοσμένων θερμοκρασιών που παρέχουν κλιματιστικές συσκευές ( Air Condition) και ως εκ τούτου δημιουργούνται λόγω της υπάρχουσας στολής συνθήκες θερμοπληξίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου