Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Πολεμικό Ναυτικό: 122 Παραιτήσεις σε ένα εξάμηνο– Δεν θα μείνει ούτε μούτσος

 (ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ/EUROKINISSI)
H ανησυχία του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΝ είναι μεγάλη.
Μετρούν τα αποτελέσματα της απόφασης πολεμικής εμπλοκής σε βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ταυτόχρονα σε Αποστολές Αυτοκτονίας.
Τι δουλειά έχουν τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο, στον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό, ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης και της Υεμένης, ενάντια σε Ιράν και Κίνα;
Καμιά λένε τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και Αποχωρούν μαζικά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΠΟΕΣ, για το πρώτο εξάμηνο του 24 οι παραιτήσεις ανήλθαν σε 112, ακριβώς τις διπλάσιες από το αντίστοιχο εξάμηνο του 2023 (57). 
Ίσως χειρότερα να είναι τα ποιοτικά δεδομένα των παραιτήσεων, όπου παντού παρουσιάζονται αυξήσεις που τρομάζουν την κυβέρνηση της ΝΔ. Τέλη Ιουλίου έχουν πιάσει τις περσινές παραιτήσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου! 
Τρεις ολόκληρους μήνες πριν.
Με δεδομένο ότι στο δεύτερο εξάμηνο του έτους η τάση είθισται να αυξάνεται, οι Παραιτήσεις αναμένεται να απογειωθούν.
τρομάζει και μόνο η σκέψη που ακριβώς μπορεί να σταματήσει ο αριθμός.

Οι Παραιτήσεις των στρατιωτικών του Πολεμικού Ναυτικού στέλνουν μήνυμα και στους μαθητές καθώς ανακοινώθηκαν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής. 
Ποιος να μπει στις στρατιωτικές σχολές και ιδίως του Πολεμικό Ναυτικό και για ποιον λόγο; 
Για να τρέχει να βρει τρόπο να παραιτηθεί μετά από 5-6 χρόνια αν εισαχθεί σε ΑΣΕΙ, ή για να βγει απόφοιτος ΙΕΚ εφόσον μιλάμε για ΑΣΣΥ;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κανένας νέος και νέα να Μην Καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ και κανένας μαθητής να μην επιλέξει Στρατιωτικές Σχολές.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Με τα σημερινά δεδομένα θελουν να κανεις οικονομικες θυσιες προς τους ανώτερους και μετα να μην μπορεις να βαλεις λεφτα στην ακρη.Οσοι λενε δεν χρειαζεται ειναι αυτη που ζητανε συνχεια απο αλλους οικονομικες θυσιες και το παιζουν και καλη ,ανεξαρτητως Σωμα ολα σκατα ειναι και χωρις ασφάλεια,οπου μετα απορουν για τα θεματα υγειας σου ,ξαφνικα ζητανε ευθυνες ενω τα ιδια ατομα δινουν ΜΟΝΟ προφορικες διαταγες ωστε και δικηγορικα να μην κανουν τίποτα ( διοτι ξερουν οτι την γαμησανε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή