Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Απαιτούμε από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ να πάρουν μέτρα για την Προστασία των φαντάρων από τον Καύσωνα

 

Σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις των μετεωρολόγων άμεσα θα αντιμετωπίσουμε έναν ακόμα καύσωνα, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση που αποκαλύπτει την αδιαφορία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας για τους συνφάνταρους, καθώς δεν δίνουν τα απαραίτητα κονδύλια.
Τα κλιματιστικά μπορεί να λειτουργούν στο φουλ στα Διοικητήρια και στις Λέσχες Αξιωματικών, τα Επιτελεία και τα πολυτελή οχήματα Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών, αλλά οι συνάδελφοι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη λιώνουν.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί από το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ να λάβουν τα αναγκαία μέτρα άμεσα.
  • Καταρχήν, να ανακληθεί η απαράδεκτη διαταγή του ΓΕΕΘΑ για τα κατεβασμένα μανίκια.
  • Να δίνουν μπουκάλια με πόσιμο νερό καθώς σε πολλά στρατόπεδα δεν υπάρχει πόσιμο νερό. Αντί να μας δίνουν δωρεάν μπουκαλάκια με νερό, μας υποχρεώνουν να τα αγοράζουμε από το ΚΨΜ για να βγάζουν κέρδος οι μονάδες.
  • Να βάλουν ψύκτες  ώστε να έχουμε δροσερό νερό.
  • Επίσης, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν κλιματιστικά στους θαλάμους. Οι συνθήκες είναι άθλιες, οι εγκαταστάσεις αρχαίες και οι Διοικητές αδιαφορούν, θέτοντας την Υγεία μας σε κίνδυνο.
  • Σημαντικό ζήτημα είναι η λειτουργία κλιματιστικών στα οχήματα. Δεν είναι δυνατόν οι Αξιωματικοί να απολαμβάνουν δροσιά στις δωρεάν μετακινήσεις τους, αλλά να Απαγορεύουν την χρήση κλιματιστικών στα στρατιωτικά οχήματα όταν μετακινούν φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη.
  • Τέλος, να μειωθούν οι Υπηρεσίες στις τελείως απαραίτητες. 
  • Θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να Ακυρωθούν Ασκήσεις και Επιθεωρήσεις.
Με ποια λογική περίμενε το ΓΕΣ να κάνει Επιθεώρηση ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού στις μονάδες εν μέσω καύσωνας κατά τη διάρκεια του Ιουνίου;
Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε ότι στον Στρατό κυριαρχεί ο Παραλογισμός καθώς έκαναν ασκήσεις με περισσότερους από 4ο βαθμούς Κελσίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο το ΓΕΕΘΑ όσο και το ΓΕΣ δεν έβγαλαν διαταγή για την λήψη μέτρων εν μέσω καύσωνα, επιτρέποντας στους Διοικητές να θέτουν την Υγεία και την Ζωή μας σε Κίνδυνο.
Εμείς τους θεωρούμε συνυπεύθυνους σε αυτόν τον Παραλογισμό που μας επιβαρύνει και μας θέτει σε κίνδυνο.
    
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν στην Αναφορά και να απαιτήσουν την λήψη μέτρων.
Μαζί και Αγωνιστικά θα υπερασπιστούμε την Υγεία και την Ζωή μας.
Καλούμε τους συνφάνταρους να στείλουν τις επιστολές με τις καταγγελίες τους στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ περιγράφοντας τι συμβαίνει στις μονάδες.
Η Δημοσιότητα είναι δύναμη μας συνάδελφοι.
Τους αποκαλύπτει και τους αναγκάζει να λαμβάνουν μέτρα.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ το έχουν λύσει το πρόβλημα στην Μεσογείων τα AIR CONDITION δουλεύουν στο ΦΟΥΛ όλοι οι άλλοι να παν να πνιγούν!Α ρε μεγάλε ΚΩΣΤΙΔΗ από την Καστοριά πίστεψαν μερικοί ότι θα τους έσωσες και μάλλον πας να γίνεις ο χειρότερος όλων που έχουν περάσει σαν Αρχηγοί ΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή