Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Η χοντροκομμένη προπαγάνδα Δένδια για την αποστολή της φρεγάτας ΨΑΡΑ


Πηγή: EUROKINISSI
Τον Νίκο Δένδια τον γνωρίσαμε ως Υπουργό Δημόσιας Τάξης που έκανε τις απάνθρωπες ρατσιστικές επιχειρήσεις "Σκούπα" εναντίον των προσφύγων-μεταναστών.
Ο Νίκος Δένδιας ήταν αυτός που ανακάλυψε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής ότι στο γραφείο του είχε 33 φακέλλους με ρατσιστικές, συχνά δολοφονικές επιθέσεις των ΝΑΖΙ του Μιχαλολιάκου.
Τον Νίκο Δένδια τον γνωρίσαμε και ως Υπουργό Άμυνας μέσα από τις ασταμάτητες καταγγελίες των φαντάρων.
Ήταν ο Νίκος Δένδιας που μετέφερε στρατεύματα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα για να κάνει Παρέλαση στην Κέρκυρα.
Ήταν αυτός που έστειλε οπλισμό-πυρομαχικά στην Ουκρανία και συμβάλλει αποφασιστικά στον πόλεμο σφαγή εναντίον του λαού της Παλαιστίνης που διεξάγει ο Ισραηλινός στρατός.
Ήταν ο Νίκος Δένδιας που έστειλε την φρεγάτα ΥΔΡΑ και μετά την φρεγάτα ΨΑΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των εφοπλιστών και να συμβάλλει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς Αμερικανών και Ευρωπαίων της ΕΕ.
     
Την Κυριακή 7 Ιούλη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας βρέθηκε στο Τσιμπουτί και μίλησε στο πλήρωμα της φρεγάτας ΨΑΡΑ.

Κατά τις δηλώσεις του στη φρεγάτα ο Ν. Δένδιας ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Ξέρω ότι σας στέλνουμε σε περιοχή κινδύνου. Ήδη απόψε θα συνοδεύσετε ένα πλοίο μέσα από την επικίνδυνη περιοχή. Όμως, πέρα από την περηφάνια που νιώθω βλέποντας την ελληνική σημαία να κυματίζει στον ιστό σας, καθώς πλέετε στην Ερυθρά Θάλασσα, θέλω να σας πω ότι η επιχείρηση είναι εξόχως σημαντική για τον κάθε Έλληνα πολίτη, για τον κάθε Ευρωπαίο πολίτη. Αν διακοπεί η ελευθερία της ναυσιπλοΐας, οι αναταράξεις στις αγορές, η αύξηση του πληθωρισμού, η απώλεια θέσεων εργασίας θα επηρεάσει βαθιά την ελληνική κοινωνία, θα επηρεάσει βαθιά την ευρωπαϊκή κοινωνία. Είστε εδώ και υπερασπίζεστε τα συμφέροντα της καθεμιάς και του καθενός Έλληνα. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για αυτό το οποίο κάνετε. Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη και την περηφάνια της ελληνικής κοινωνίας, της ελληνικής κυβέρνησης, του ελληνικού λαού και εύχομαι να σας υποδεχθώ ασφαλείς ξανά στη Σαλαμίνα μόλις επιστρέψετε».

Καταρχήν να επισημάνουμε ότι ο ΥΕΘΑ Δένδιας αναγνωρίζει το ζήτημα του κινδύνου για να απαντήσει έτσι στις σοκαριστικές καταγγελίες του πληρώματος της φρεγάτας ΥΔΡΑ και όσων αποκάλυψαν ότι πρόκειται για Αποστολή Αυτοκτονίας.
Ο Δένδιας απαντά στις καταγγελίες όσων μιλούν για την συμμετοχή σε μια ιμπεριαλιστική αποστολή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών που τα πλοία τους πλέουν με σημαίες ευκαιρίας για να μην πληρώνουν φόρους, για να έχουν ξένα πληρώματα με άθλιους μισθούς.
Ο Δένδιας προσπαθεί να αποπροσανατολίσει μέσω των αναφορών στην ελευθερία της ναυσιπλοΐας, για να κρύψει ότι η φρεγάτα ΨΑΡΑ βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα εναντίον του λαού της Υεμένης που υπερασπίζεται τους Παλαιστίνιους, διεξάγοντας επιθέσεις εναντίον πλοίων που εφοδιάζουν το  Ισραήλ.
Άρα πρόκειται για μια ακόμη συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε Βρώμικες ιμπεριαλιστικές αποστολές που κοστίζουν ακριβά στον λαό μας - το κόστος της φρεγάτας ΥΔΡΑ για τον λαό μας ήταν 500.000 ευρώ τη μέρα- και επιπλέον αναζητά την στρατηγική αναβάθμιση του ρόλου του ελληνικού αστικού κόσμου και κράτους μέσω της συμβολής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ και ΕΕ.  
Ταυτόχρονα, ο Ν. Δένδιας παρέδωσε στον κυβερνήτη της φρεγάτας την ιστορική σημαία των Ψαρών που αναφέρει πάνω «Ελευθερία ή Θάνατος»! Μια κίνηση όντως «συμβολική» για τον κυνισμό και τη φαιδρότητα της πολιτικής που δεν διστάζει να ματώσει τον λαό, μεταφορικά και κυριολεκτικά, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων ομίλων.

«Ελευθερία ή Θάνατος» λοιπόν όταν ταυτίζεσαι με τα συμφέροντα του Ισραήλ, των αδίστακτων εφοπλιστών που κερδοσκοπούν από τον πόλεμο, τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους δολοφόνους των λαών.
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα Ελλήνων επιχειρηματιών, ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι εχουμε υπουργους τις κακια ωρας σε τετοια θεματα και λογικο να εχει γινει χαζος με αυτα που του λενε τα ανωτερα κλιμάκια ( ασε που μερικα ανωτερα κλιμακια εαν αντιδρουσαν θα εβγαιναν συνταξει ) οτι ολα ομορφα και ροδινα .
    Οταν οπου παει ξερουν και βαφουν συνεχεια αριστερα και δεξια οποτε τα βλεπει μι χαρα ασε που βαζουν ατομα να παρκαρουν ομορφα και ωραια (διοτι κανενας δεν το κανει ) και μονο τοτε θα φτιαξουν τα πλυντυρια και θα βαλουν εξτρα μεριδες φαγητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή