Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΚΕΔΑ Σκοτίνα – ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: Τι δείχνει η σύγκριση τιμών-Μπάχαλο και προκλητικά προνόμια Αξιωματικών

Το κείμενο του
Armyvoice News αποκαλύπτει το Μπάχαλο, την Αυθαιρεσία που επικρατεί στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, αλλά και τα προκλητικά προνόμια Αξιωματικών
ΚΕΔΑ Σκοτίνα – ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: Η σύγκριση τιμών αποκαλύπτει πολλά, λένε τα στελέχη. – Γιατί έχουν ξεφύγει οι τιμές στο Στρατό;

Αδιαμφισβήτητα οι αυξημένες τιμές στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα έχουν γίνει θέμα συζήτησης φέτος, καθώς έχουν πάρει την ανηφόρα και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Η Κατάσταση στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα έχει ξεφύγει μας είχαν καταγγείλει παραθεριστές που διαμαρτύρονται για παράλογες τιμές.

Όπως δημοσιεύσαμε με βάση τις πληροφορίες που μας έστειλαν, οι τιμές του συσσιτίου της λέσχης στον Άγιο Ανδρέα είναι απαράδεκτα ακριβότερες σε σχέση με την ΛΑΕΔ και οποιοδήποτε άλλο ΚΑΑΥ.

«Στη ΛΑΕΔ όπου μου σερβίρουν σε τραπέζι και δεν περιμένω στην ουρά με το δίσκο και τρώω με ξύλινο μαχαιροπήρουνο», λένε χαρακτηριστικά.

Τα ΚΑΑΥ όπως μας πληροφορούν έχουν τους ίδιους προμηθευτές με την ΛΑΕΔ, από το ΕΚΕΜΣ. Πώς εξηγείται αυτή η μεγάλη διαφορά στις τιμές; Τα παράπονα των παραθεριστών είναι καθημερινά.

Αναπόφευκτες είναι και οι συγκρίσεις. Πώς είναι δυνατόν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα η τσιπούρα να κάνει 11,50 ευρώ και στο θέρετρο της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι σχεδόν 60% φθηνότερη και να πωλείται 4,80 ευρώ;

Πώς γίνεται το απλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι στον Στρατό να κάνει 6.80 και στην Αεροπορία 2.90; Μήπως στον Άγιο Ανδρέα αποφάσισαν να προμηθεύονται μοσχάρια Black Agnus; Τον κόσμο ρώτησαν αν αντέχει η τσέπη του; Και το ερώτημα βέβαια που σαφώς προκύπτει είναι γιατί οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες.

Υπάρχει εξήγηση;


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού μας δε θα πάει ούτε μια μέρα διακοπές.
Αξιωματικοί μαλώνουν για τις τιμές των εστιατορίων σε ΚΑΑΥ-ΚΕΔΑ που οι εργαζόμενοι δεν βλέπουν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.
Αυτά όμως είναι τα Προνόμια των Αξιωματικών που πληρώνει ο λαός με τους φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου