Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Να πληρώσουν όλα τα καθάρματα που Δολοφόνησαν τον φαντάρο


Ξεσπά η κυρία Ανδριάνα Νικολάου κατά του πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ Σταυριανού: Αντί να ζητά συγνώμη, έχει μούτρα και θράσος να ζητά και τα ρέστα

Ξεσπαθώνει για άλλη μια φορά η μητέρα το αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, μετά και την ενέργεια του πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ, ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, να προχωρήσει σε αίτημα προς το Ανώτατο Δικαστήριο για ακύρωση του πορίσματος που της θανατικής ανάκρισης που κάνει λόγο ότι ο θάνατος του παιδιού της, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα από στραγγαλισμό.
«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» γράφει σε ανάρτησή της κ. Ανδριάνα, σημειώνοντας ότι εξαιτίας του Π.Σταυριανού, της Εισαγγελία και της Αστυνομίας, κουκουλώθηκε η δολοφονία του Θανάση της. «Εχει το θράσος να ζητά την ακύρωση του πορίσματος με σκοπό την απαλλαγή ΟΛΩΝ των υπαίτιων και των εμπλεκόμενων στην εγκληματική συγκάλυψη», γράφει μεταξύ άλλων η μητέρα του Θανάση, υπενθυμίζοντας την καταδίκη της Κύπρου από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για πλημμελή διερεύνηση.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτούμε την τιμωρία όλων των Ενόχων της Δολοφονίας του συνφάνταρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου