Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η πρόταση διάθεσης Octavia από τη 12η Μεραρχία στον Απόστρατο στρατηγό Λαλούση αποκαλύπτει τα ακραία Προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου

Να θυμίσουμε ότι τον πρώην ΑΓΕΣ Λαλούση, όπως και τον πρώην ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο παρακολουθούσε η ΕΥΠ που ελέγχει ο Κ.Μητσοτάκης
Η πρόθεση διάθεσης οχήματος Octavia από τη 12η Μεραρχία στον Απόστρατο στρατηγό Λαλούση αποκαλύπτει τα ακραία Προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου
Αυτές τις ημέρες ο πρώην ΑΓΕΣ, βρίσκεται στον Έβρο, όπου περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται οι επίτιμοι Στρατηγοί και κυρίως οι επίτιμοι Αρχηγοί Επιτελείων, δικαιούνται μια σειρά προνομίων όπως η διάθεση και μετακίνησή τους για κάποιες ημέρες, όταν μεταβούν σε περιοχές σχηματισμών, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Πράττοντας σωστά λοιπόν η 12η Μεραρχία και συγκεκριμένα ο Διοικητής της Υποστράτηγος Γιάννης Κορρές, πρότεινε στο Στρατηγό Λαλούση, υπηρεσιακό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.
Με στέλεχος ή στρατιώτη οδηγό....

Όλα αυτά για έναν Απόστρατο που βρίσκεται στην περιοχή για να κάνει μπάνια!
Μπορεί να το φανταστεί κανείς.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη στέλνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αυτές τις καταγγελίες:

Απαιτούμε να Καταργηθούν τα Προνόμια των Αξιωματικών και να εξασφαλιστούν στους φαντάρους Αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΛΑΛΟΥΣΗ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΧΟΥΙ ΞΕΧΟΥΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή