Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Αεροπορική Βάση του Ακτίου: Από εδώ απογειώθηκαν τα Αμερικανικά AWACS που συμμετείχαν στη δολοφονία Νασράλα, ηγέτη της Χεζμπολάχ;

Οι Αμερικανοί και ο Πρόεδρος Μπάιντεν κάνουν τους ανήξερους για τη δολοφονία του Νασράλα, ηγέτη της Χεζμπολάχ.
Αποκαλύπτεται όμως ότι στη δολοφονία αυτή από το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ συμμετείχαν Αμερικανικά αεροσκάφη ιπτάμενα ραντάρ «που απογειώθηκαν από Ελλάδα» και πιο συγκεκριμένα από το Άκτιο.
Το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου (Α/Απ Ακτίου) είναι μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και υπάγεται στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Η μονάδα διαθέτει τη Μοίρα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών και επίσης, στο χώρο του Α/Απ Ακτίου σταθμεύουν τα νατοϊκά αεροσκάφη E-3 AWACS1.
Ιρανικές πηγές διαχέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δύο αμερικανικά ιπτάμενα ραντάρ ενεπλάκησαν στον βομβαρδισμό της Βηρυτού. 
Οι πληροφορίες αυτές συνοδεύονται και από τα στίγματα των δύο AWACS. 
Two American terrorists’ E-3B Sentry AWACS aircraft based in Greece were directly involved in the recent massacre by the Zionist regime in Beirut today. pic.twitter.com/98DGQQdYI5

— Iran Military (@IRIran_Military) September 27, 2024


Χρειάζεται να υποθεί ότι ο Νασράλα σε ομιλίες του είχε προειδοποιήσει Ελλάδα και Κύπρο να μην εμπλακούν στην σύγκρουση βοηθώντας με οποιονδήποτε τρόπο το Ισραήλ.

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ: ΕΝΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 
Η στήριξη της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη και ολόκληρου του ελληνικού αστικού συστήματος εξουσίας στο κράτος Δολοφόνο Ισραήλ πραγματοποιείται σε διάφορα επίπεδα.
Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, σε συνάντηση με αμερικανο-εβραϊκές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη, δήλωσε πως η Ελλάδα στηρίζει το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», στηρίζοντας πολιτικά την εξόντωση κατοίκων της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Υεμένης και του Λιβάνου, αποκαλύπτονταν ότι περίπου 10 μέρες δύο αρματαγωγά του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού (τα «INS Komemiyut» και «INS Nahshon») εντοπίστηκαν να πλέουν στις Κυκλάδες, για να καταλήξει το ένα στη Σούδα και στη συνέχεια νότια της Ιεράπετρας. Το άλλο είχε κλειστό τον πομπό του. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβα τζενεράλε απόβασης Ειδικών Δυνάμεων του Ισραήλ στο Λίβανο!
Άρα βλέπουμε ότι οι πολεμικές ασκήσεις που υλοποιούνται στην Ελλάδα όχι μόνο εντάσσονται στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, αλλά έχουν άμεση εφαρμογή για τους Αμερικανούς, τα κράτη μέλη της ΕΕ και το Ισραήλ. 
Νοτίως της Κράτης διεξήχθη πολύ σημαντική άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας Ελλάδας και Ισραήλ, πριν το βομβαρδισμό της Υεμένη.
Επίσης, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν και συγκεκριμένοι Έλληνες επιχειρηματίες που κερδίζουν από την σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Στο ίδιο πλαίσιο προωθείται ο εφοδιασμός με ειδικά καύσιμα για τα αεροσκάφη του Ισραήλ δύο δεξαμενόπλοιων, που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι εκκλήσεις της κυβέρνησης της ΝΔ προς το Ισραήλ για αυτοσυγκράτηση είναι παραμύθια.
Το Ισραήλ προωθεί το Σχέδιο για Μεγάλο Ισραήλ με επιπλέον κατάκτηση εδαφών σε Παλαιστίνη, και Λίβανο, επιδιώκει να εμπλέξει το Ιράν σε ένας ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ενώ διαγράφεται ο κίνδυνος επέκτασης του πολέμου παντού καθώς κλιμακώνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας, Κίνας, με το Ιράν να διατηρεί πολλαπλές συμφωνίες και συμμαχίες μαζί τους. 


«Ramstein Flag 2024»: Τεράστια πολεμική προετοιμασία εναντίον της Ρωσίας
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτέμβρη μέχρι τις 11 Οκτώβρη η πιο μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ που θα έχει γίνει στην Ελλάδα, η «Ramstein Flag 2024» με έδρα την Ανδραβίδα. 
Περίπου 140 αεροσκάφη από 12 χώρες θα λάβουν μέρος. Η επιλογή της Ελλάδας, όπως γράφτηκε στον Τύπο, έγινε ως απάντηση στην παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή…
Ταυτόχρονα, κλιμακώνονται οι αγορές όπλων. 
Ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας ανακοίνωσε την αγορά και τέταρτης φρεγάτας (κόστους άνω του 1 δις ευρώ), σχεδιάζεται η αγορά επιπλέον γαλλικών αεροσκαφών RAFALE, δρομολογείται η αγορά των αμερικανικών αεροσκαφών F-35, αλλά και αμερικανικών αεροσκαφών ιπτάμενων τάνκερ.
Τέλος, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ποτάμια απελπισμένων δυστυχισμένων προσφύγων. Ήδη ο Γεωργιάδης προκαλεί στη Βουλή με την αηδιαστική ρατσιστική φρασεολογία του που απευθύνεται με ναζιστικούς όρους στο Ακροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ, ενώ ο Ελληνικός Στρατός, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό κλιμακώνουν τον βρώμικο πόλεμο "αποτροπής" εναντίον των προσφύγων, με αιχμή του δόρατος τις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις.
Εξάλλου, το μεταναστευτικό ζήτημα θεωρείται βασικός παρανομαστής της βελτίωσης των σχέσεων Ελληνικού και Τουρκικού κράτους, με την κυβέρνησης της ΝΔ να αναδεικνύεται ο Μπράβος της Ευρώπης Φρούριο, ενώ ακόμη και η Γερμανία του σοσιαλδημοκράτη Καγκελάριου κάνει Ακροδεξιά στροφή και κλείνει τα σύνορα στους πρόσφυγες, καταργώντας ακόμη και την συνθήκη Σέγκεν.
Από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι είναι Ολοκληρωτικός ο πόλεμος των αστικών κρατών και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Απαιτείται η αντεπίθεση και επανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος με όρους ενός σύγχρονου Αντικαπιταλιστικού-Αντιμπεριαλιστικού-Αντικυβερνητικού Διεθνιστικού εργατικού περιεχομένου.
Ανάγκη όσο ποτέ για την συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Συντονισμού και της ανάπτυξης Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου