Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης το είπε με τρόπο ότι θα πετάξουν στο δρόμο της Ανεργίας τους ΕΠ.ΟΠ.

ΕΠ.ΟΠ. πάρτε το χαμπάρι...
Μη σας παραμυθιάζουν οι συνδικαλιστές, το γνωστό μιλιταριστικό σαιτ και η κυβέρνηση της ΝΣ.
Το Υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να σας πετάξει στο δρόμο της Ανεργίας στα 50 σας χρόνια.
Από την αρχή το έχει περιγράψει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σήμερα σας το είπε "με τρόπο" και ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης...  
”Σκεφτόμαστε να κρατήσουμε μετά τα 50 πολύ χρήσιμα στελέχη"...
Οι υπόλοιποι δρόμο....
Σε σημερινή συνέντευξη ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης άφησε ανοιχτή την πόρτα της εξόδου από το στράτευμα Επαγγελματιών Οπλιτών.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπάρχουν σκέψεις στο ΥΠΕΘΑ για το πως μπορούν να παραμείνουν στο στράτευμα μετά τα 50 πολύ χρήσιμα στελέχη Επαγγελματίες Οπλίτες, δημιουργώντας ανησυχία στα χαμηλόβαθμα στελέχη

Επαγγελματίες Οπλίτες επικοινωνούν με το kranosgr.com, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους από τα λεγόμενα του ΥΦΕΘΑ, θέτοντας το εξής ερώτημα, ”Ποιοι από τους ΕΠΟΠ δεν είναι χρήσιμοι κ Υφυπουργέ;”

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξη που παρεχώρησε σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο «Κανάλι Ένα 90.4 FM» και τους δημοσιογράφους Βελίκα Καραβάλτσιου και Γιώργο Σαραντάκο ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για τον θεσμό των ΕΠ.ΟΠ.

Ο θεσμός των Επαγγελματιών Οπλιτών είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς καλύπτουν κρίσιμες ειδικότητες μέσα στο Στράτευμα. Με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία μόλις συμπληρώσουν το πεντηκοστό έτος παύει η εργασιακή τους σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπάρχουν σκέψεις από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το πώς μπορούμε να κρατήσουμε μια σειρά από πολύ χρήσιμα στελέχη, παρατείνοντας αυτό το χρονικό όριο. Απαιτείται μια νομοθετική ρύθμιση, την οποία θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα.

ΟΙ ΕΠ.ΟΠ. ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟ
Αυτή είναι η αλήθεια...
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και να μην Μαυρίσουν τη ΝΔ στις επόμενες Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου