Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Κέρκυρα: Nέες Αποκαλύψεις για τις Αθλιότητες με το Άγημα στην κηδεία του Απόστρατου στρατιωτικού Γκίκα

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε αλλεπάλληλες ανακοινώσεις του έχει αποκαλύψει τα κωμικοτραγικά γεγονότα που εξελίχθησαν στην Κέρκυρα με τις δύο ολόκληρες διμοιρίες που έστειλαν στην Κέρκυρα στην κηδεία του Απόστρατου στρατιωτικού Γκίκα.

Σε νέες καταγγελίες που έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αναφέρεται ένα πραγματικό παιδομάζωμα που έγινε σε μονάδες των Ιωαννίνων, της Θεσπρωτίας, ακόμη και της Κοζάνης (!) προκειμένου να βρεθούν φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη για να συγκροτηθούν δύο διμοιρίες που θα στέλνονταν Άγημα στην Κέρκυρα, περιοχή καταγωγής του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια.
Πέρα από την τυραννία της πολύωρης μετακίνησης, φαντάροι και στελέχη έπεσαν θύματα και της ανύπαρκτης Διοικητικής Μέριμνας.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου Κέρκυρας επιχείρησαν να προσφέρουν χυμούς και σάντουιτς στα κατάκοπα μέλη του Αγήματος, εμποδίστηκαν από Αξιωματικούς που φώναζαν ότι "ο Στρατός δεν είναι Επαίτης..."!
Έκριναν σκόπιμο να΄εκπροσωπήσουν τους φαντάρους και να  βροντοφωνάξουν  ότι "οι στρατιώτες δεν θέλουν φαγητό γιατί το Άγημα στην κηδεία του απόστρατου Γκίκα είναι τιμή τους..."

Και έτσι τους άφησαν νηστικούς αφού η Διοικητική Μέριμνα ήταν για γέλια και για κλάματα.
Όπως αναφέρει ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ, πριν ξεκινήσουν από Γιάννενα και Κοζάνη, άνοιξαν τις αποθήκες για να τους εφοδιάσουν με ξηρά τροφή, αλλά δεν υπήρχε τίποτε.
Ούτε οι ληγμένες  κονσέρβες -4Β-.
(Άραγε που να είναι τα αποθέματα των αποθηκών του Στρατού Ξηράς, Ουκρανία;)
Πήγαν λοιπόν στο ΚΨΜ αλλά εκεί δεν υπήρχε τίποτε.
Βγήκαν λοιπόν στα γύρω ψιλικατζίδικα μήπως και βρουν να αγοράσουν κανέναν κρουασάν...!
Ταυτόχρονα, ετοίμασαν φέτες μπαγιάτικου ψωμιού με κασέρι...!

Αυτή ήταν η Διοικητική Μέριμνα...
Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός το 2024.
Όμως, όπως ισχυρίζεται ο ταξίαρχος Αλέξανδρος Χατζηαλεξανδρής, διευθυντής δημοσίων σχέσεων στο Γενικό Επιτελείο Άμυνας, μιλώντας στο στούντιο του ΟΤ στην 88η ΔΕΘ «Το 2030 θα έχουμε τις καλύτερες ένοπλες δυνάμεις που είχαμε ποτέ»...

Αυτά μπορείς να διαβάσεις στο kranos.gr

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Τα έζησα 30 χρόνια στο πετσί μου έτσι ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΙΝΑΙ σας πιστεύω 100 τις 100 Συγχαρητήρια στον ΚΩΣΤΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΈΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ Α! Ξέχασα αυτοί ζουν σε δωρεάν ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΆ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ MERCEDES μόνο που και αυτοί κάνουν λάθος γιατί σε ένα χρόνο που θα είναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΈΓΓΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θέλει ο Άνθρωπος για να ζήσει ένα ΚΡΟΥΑΣΆΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΥΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΕΝ ΕΤΗ 2024 ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΏΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα ΧΟΤ Ντογκ ρε????Για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει Το θέμα είναι το 2030 που θα βρίσκετε για να τα δούμε άμα έλεγε σωστά τα πράγματα .Μαζί με το κράνος . ΣταΚααυ άσπρο βαλτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικα πραγματα στο τελος να παθουν και τιποτα απο τα ζαμπον και τα κασερια που δεν τα κλεινουν και σωστα σε κανεναα στρατοπεδο και εκτος απο αυτο πια ειναι η τιμη και δοξα? Τους αλλους δεν τους εκαναν τα ιδια και εδω μεγαλια και δοξες διοτι ειναι ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή