Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

575 Τάγμα Πεζοναυτών Αυλώνας: Έξοδοι και Άδειες μόνο για βύσματα

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έφτασε μια οργισμένη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από αγανακτισμένο γονιό , έναν άνθρωπο του μόχθου, που ο γιος του υπηρετεί στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών Αυλώνας.
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ουσιαστικά περιγράφεται ότι βγαίνουν Έξοδο μόνο τα βύσματα, τα οποία είναι και τα μόνο που απολαμβάνουν Άδειες.
Το 575 Τάγμα Πεζοναυτών είναι ένα γνωστό σε όλους γκέτο βυσμάτων των Ειδικών Δυνάμεων.
Το επιλέγουν οι λουφαδόροι που δεν θέλουν να πάνε Παραμεθόριο, για να είναι δίπλα στην Αθήνα και μετά περιμένουν μετάθεση στο Μεγάλο Πεύκο, στο ΚΕΕΔ.
Αυτοί λοιπόν που με τη δύναμη των πελατειακών σχέσεων γλυτώνουν την Ταλαιπωρία αλλά και το οικονομικό κόστος που σημαίνει να υπηρετήσεις στον Έβρο και τα νησιά, έχουν το θράσος να περνούν λούφα και στην Αυλώνα.
Αλήθεια, ποιος βγάζει τις υπηρεσίες;
Μήπως κάποιοι με πλάτες, βολεύουν το παρεάκι τους;
Ποιος ελέγχει τις υπηρεσίες;

Υπάρχει η περιρρέουσα ότι γίνονται τηλεφωνικές παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής από Ανώτερους Αξιωματικούς και πολιτικούς, ώστε να αλλάξουν οι Υπηρεσίες και οι Έξοδοι την τελευταία στιγμή.
Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι φαντάροι που δεν βάζουν βύσμα παραμένουν εσώκλειστοι να κάνουν ατελείωτες αγγαρείες και να εκτελούν συνεχώς υπηρεσίες.
Με το να αλλάζουν τις Εξόδους τελευταία στιγμή σημαίνει ότι οι φαντάροι χάνουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με το τρένο και είναι αναγκασμένοι να ξοδεύουν 40 ευρώ, χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό τους όχημα και πληρώνοντας τα πανάκριβα διόδια.

Είναι χαρακτηριστικό τι σημαίνει πρόσφατα όταν Αξιωματικοί αρνήθηκαν την Άδεια σε φαντάρους που συμμετείχαν σε 10ήμερη Άσκηση στην Κρήτη, αλλά έδωσαν άδεια σε βύσματα που δεν συμμετείχαν σε αυτή και παρέμειναν στην Αυλώνα.   

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά ο Διοικητής;
Θα κάνει έρευνα να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες και θα προχωρήσει στην λήψη των αναγκαίων μέτρων;
Απαιτούμε Ισότητα και Δικαιοσύνη.
Να πηγαίνει όλους ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου