Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

8η Ταξιαρχία και ΓΕΑ: Έφτυσαν οι μαθητές τους Εξωμοιοτές των F-16 και το πανηγύρι του Μιλιταρισμού!

Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ θεώρησαν ότι ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, είναι μια καλή ευκαιρία για να διαδώσουν τον Μιλιταρισμό και να στρατολογήσουν κανένα νέο ως Μισθοφόρο τους.
Για αυτό έχουν βγει περιοδεία σε διάφορες πόλεις κουβαλώντας μαζί τους και Εξωμοιοτές πτήσεων, γκέστ σταρ σε αυτό το Τσίρκο της Πολεμοκαπηλείας, χυδαίας διαφήμισης πολέμου και Μιλιταρισμού.
Για τρεις μέρες στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκαν στο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ περιμένοντας όλους κυρίως όμως τους μαθητές της περιοχής, από τις δέκα το πρωί ως τις επτά το βράδυ!

Τι ήταν όμως αυτό που έπαθαν οι καραβανάδες;
Η νεολαία τους γύρισε την πλάτη και δεν πάτησε στο σόου του πολέμου σχεδόν κανείς.
Όπως γράφτηκε σε δημοσιογραφικά σαιτ "κατά την πρώτη μέρα, η προσέλευση μαθητών ήταν μεμονωμένη και κυρίως μετά την λήξη του σχολικού ωραρίου καθώς όπως δεν υπήρξε καμία μέριμνα για ενημέρωση των σχολείων ώστε να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους οργανωμένα και συντονισμένα".
Δηλαδή αν δεν μαντρώσουν τους μαθητές να τους πάνε, δεν πατάει κανείς...

Μιλάμε για πάθημα πραγματικό των στρατοκρατών και του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια....
Και να σκεφτείς ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει σε εταιρεία 100.000 ευρώ σε απευθείας ανάθεση για να ερευνήσει το πως βλέπουν οι νέοι τον Στρατό.
Μα δεν βλέπουν οι Υπουργοί και οι Ανώτατοι Αξιωματικοί το τι γίνεται;
Η Νεολαία δεν γουστάρει τον αστικό στρατό τους και τους βρώμικους πολέμους που συμμετέχουν και εμπλέκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Η Νεολαία δεν γουστάρει το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που ενισχύει ο Κ.Μητσοτάκης και εκφράζει την Αλληλεγγύη της στον υπερήφανο λαό της Παλαιστίνης που υφίσταται Γενοκτονία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου