Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Ισραηλινά αρματαγωγά που ασκήθηκαν στην Ελλάδα θα χρησιμοποιηθούν σε απόβαση στον Λίβανο!


Το πλοίο «INS Nahshon»
To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει περιγράψει αναλυτικά την συμμετοχή-εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο Γενοκτονίας που διεξάγει το Ισραήλ ενάντια σε λαούς της Μέσης Ανατολής.
Σε σχετική μας ανακοίνωση είχαμε περιγράψει ότι πρόσφατα εντοπίστηκαν δύο αρματαγωγά του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού να πλέουν στις Κυκλάδες, ανοιγοκλείνοντας το σήμα AIS, που κάνει εφικτή την παρακολούθηση της πορείας τους από ανοιχτές στο κοινό διαδικτυακές πλατφόρμες. Επρόκειτο για τα «INS Komemiyut» και «INS Nahshon».
Δόθηκαν δύο διαφορετικές εξηγήσεις για την παρουσία των δύο ισραηλινών αρματαγωγών στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με την πρώτη εξήγηση, που προέρχεται από ελληνικές κρατικές πηγές, η απάντηση στο τι γυρεύουν τα δύο αρματαγωγά στο Αιγαίο είναι ότι πρόκειται για πλου που έχει να κάνει με το ετήσιο εκπαιδευτικό ταξίδι των δοκίμων του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού.

Με βάση τη δεύτερη εξήγηση που προέρχεται από ισραηλινές πηγές πρόκειται για δοκιμαστικό πλου των δύο αρματαγωγών στο πλαίσιο επιχειρησιακού σεναρίου που προβλέπει την καταδρομική απόβαση ισραηλινής δύναμης στο λιμάνι της Βηρυτού ή και βορειότερα στο πλαίσιο αιφνιδιασμού των δυνάμεων της Χεζμπολάχ και τυχόν μονάδων του λιβανέζικου στρατού που θα εμπλακούν στο πλευρό της οργάνωσης.

Γρήγορα αποκαλύφθηκαν τα Ψέματα της κυβέρνησης της ΝΔ. Σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε πως στα πλαίσια της γενικευμένης επίθεσης του Ισραήλ στο παραλιακό μέτωπο του Λιβάνου θα χρησιμοποιηθούν για απόβαση του κατοχικού στρατού αρματαγωγά του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού, που προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει σχετική άσκηση στη Νάξο.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γ. Γεραπετρίτης, δήλωσε πως η Ελλάδα δεν εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο…
Η αλήθεια, λοιπόν είναι πως η Ελλάδα γίνεται και «πεδίο άσκησης» των εγκλημάτων του Ισραήλ που με τη στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ οδηγεί σε γενικευμένο πόλεμο τους λαούς της Μέσης Ανατολής.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Καλούμε τους συνφάνταρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στους βάρβαρους πολέμου του Ισραήλ και των συμμάχων του.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους Παλαιστινιούς και στους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στο κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ.
Να ανατραπούν οι πολεμικές συμμαχίες μεταξύ του ελληνικού κράτους και των ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία, να διαλυθεί ο Άξονας του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. 
Καμιά Φρεγάτα σε Εμπόλεμη Ζώνη 
Απαιτείται η αντεπίθεση και επανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος με όρους ενός σύγχρονου Αντικαπιταλιστικού-Αντιμπεριαλιστικού-Αντικυβερνητικού Διεθνιστικού εργατικού περιεχομένου.
Ανάγκη όσο ποτέ για την συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Συντονισμού και της ανάπτυξης Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου