Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΣΟΚ: Πατέρας κατήγγειλε το στρατιωτικό γιο του για ενδοοικογενειακή απειλή-Όμως γιατί καταγγέλλονται ΜΟΝΟ τα χαμηλόβαθμα στελέχη;

Η είδηση είναι σοκαριστική.
Είναι ενδεικτική του που οδηγεί η Πατριαρχία και ο Σεξισμός.
Είναι ένα ακόμη περιστατικό της παθογένειας που επικρατεί στην ελληνική οικογένεια, στο θέσφατο του συντηρητικού κόσμου, που στηρίζει την κυβέρνηση της ΝΔ και την Ακροδεξιά, αλλά δεν λέει κουβέντα για τα κοινωνικά αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική της.
Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει ξανά ποιοι είναι μεγάλη μερίδα των Ελλήνων Στρατιωτικών, των Μισθοφόρων του Πολέμου που διαφημίζει η κυβέρνηση.
Γιατί αν όλα αυτά τα δραματικά γεγονότα συμβαίνουν εντός της οικογένειας του στρατιωτικού, καταλαβαίνουμε ποια είναι η συμπεριφορά του απέναντι στους συνφάνταρους.
Στη σύλληψη λοιπόνενός στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, προχώρησαν μετά από καταγγελία οι αστυνομικές αρχές για ενδοικογενειακή απειλή.
Την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή, παρουσία μάλιστα ανηλίκου, φέρεται να έκανε ο ίδιος ο πατέρας του στελέχους.
Μετά την καταγγελία και τη σύλληψη που ακολούθησε ο Στρατιωτικός κρατήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Μάλιστα οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν το στρατιωτικό εκτός από την ενδοοικογενειακή απειλή να κατηγορείται για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταμήνυση.

Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να μην περιγράψουμε την Υποκρισία συγκεκριμένου στρατιωτικού σάιτ που αναδεικνύει ΜΟΝΟ τα περιστατικά βίας που εμπλέκονται χαμηλόβαθμα στελέχη.
Θυμίζουμε:

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου