Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ: Μεγάλη ανησυχία το πλήρωμα που ζητά να επιστρέψει ενώ άρχισαν να μιλούν για Παραιτήσεις

Καθώς ο πόλεμος εξαπλώνεται στη Μέση Ανατολή, μεγαλώνει και η παρέμβαση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ και εμπλέκονται στις πολεμικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν την στήριξη των Αμερικανών, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας, σε στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο. 
Με έκτακτη ανακοίνωση του το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πληροφόρησε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία για την εμπλοκή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας:
Επίσης, σταθήκαμε και στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου που υπηρετούν στο ΚΕΠΒ Θήβας και εναντίον των οποίων ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις για να δεχτούν να υπηρετήσουν Υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου:

 Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ: Μεγάλη ανησυχία το πλήρωμα που ζητά να επιστρέψει ενώ άρχισαν να μιλούν για Παραιτήσεις
Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μεγάλη ανησυχία επικρατεί στα πληρώματα των Φρεγατών που στέλνονται στην Ερυθρά Θάλασσα.
Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια επιχειρεί να τους εξαγοράσει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες με τα επιδόματα, το πλήρωμα της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που πρόσφατα απέπλευσε για την Ερυθρά θάλασσα συνειδητοποιεί ότι κατευθύνεται σε μια εμπόλεμη ζώνη, για να λάβει μέρος σε μια πολεμική σύγκρουση. 
Εκτιμούν ότι λόγω της επιθετικότητας του Ισραήλ και της στήριξης του από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τα πολεμικά πλοία που συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό στόλο της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΕΣ, αποτελούν πλέον στόχους των ανταρτών Χούθι!
Τα μέλη του πληρώματος της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν για 3000 ευρώ καθώς συμμετέχουν στον βρώμικο πόλεμο του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ.
Και πλέον αντιδρούν.
Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κάνουν λόγο για διατύπωση απαιτήσεων Επιστροφής μελών του πληρώματος της φρεγάτας, ενώ στο βαθμό που δεν ικανοποιηθούν σκέφτονται να Παραιτηθούν.    

Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ 

Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος που παίζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οδηγούν σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ εκτάκτως υπό τον πρωθυπουργό.
Παράλληλα, και επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ συνειδητοποιεί το ποιες δραματικές εξελίξεις έρχονται για τους λαούς της Μέσης Ανατολής, οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζουν σχέδιο απεγκλωβισμού (με πολεμικά πλοία ή / και αεροσκάφη) Ελλήνων ή και υπηκόων άλλων κρατών από τις πολεμικές ζώνες.
Έχουν τεθεί σε επιφυλακή δύο αρματαγωγά του ελληνικού στόλου, τα οποία σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα προσεγγίσουν στον νότιο Λίβανο, συγκεκριμένα στο λιμάνι της Naqoura, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, συνοδευμένα από φρεγάτες για να τους εξασφαλίσουν αντιαεροπορική – αντιπυραυλική προστασία. 
Θυμίζουμε ότι στην ίδια ζώνη πλέει ήδη ελληνική φρεγάτα (η «Ελλη»), ενταγμένη στην επιχείρηση UNIFIL.
Επίσης αποφασίστηκε ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες αυτές τις ώρες δεν έχουν παύσει πτήσεις ΝΑΤΟικών ιπτάμενων ραντάρ και αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας από τη Σικελία, την Κρήτη (Σούδα) και την Κύπρο προς την Ανατολική Μεσόγειο και στα ανοιχτά του Λιβάνου, συλλέγοντας εικόνα – πληροφορίες και κάνοντας υποκλοπές.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Καλούμε τους συνφάνταρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στους βάρβαρους πολέμου του Ισραήλ και των συμμάχων του.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους Παλαιστινιούς και στους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στο κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ.
Να ανατραπούν οι πολεμικές συμμαχίες μεταξύ του ελληνικού κράτους και των ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία, να διαλυθεί ο Άξονας του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. 
Καμιά Φρεγάτα σε Εμπόλεμη Ζώνη 
Απαιτείται η αντεπίθεση και επανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος με όρους ενός σύγχρονου Αντικαπιταλιστικού-Αντιμπεριαλιστικού-Αντικυβερνητικού Διεθνιστικού εργατικού περιεχομένου.
Ανάγκη όσο ποτέ για την συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Συντονισμού και της ανάπτυξης Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου