Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025

643 ΤΕ Χίος: Σε άθλια κατάσταση τα οχήματα αλλά οι Αξιωματικοί Αδιαφορούν για τον Κίνδυνο!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ των συνφάνταρων που υπηρετούν στο 643 ΤΕ της Χίου αποκαλύπτουν ότι τα στρατιωτικά οχήματα της μονάδας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και υπάρχει τεράστιος Κίνδυνος για το προσωπικό!
Μάλιστα τα χαμηλόβαθμα στελέχη έχουν μεγάλη ανησυχία και τρέμουν όταν είναι να τα οδηγήσουν.
Κυρίως τα ελαστικά βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.
Όμως Αξιωματικοί Αδιαφορούν και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στις μονάδες ενώ η κυβέρνηση δαπανά δεκάδες δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς, για να χρηματοδοτεί την Ουκρανία και το ΝΑΤΟ;
Ναι γιατί άλλες είναι οι προτεραιότητες του Κ.Μητσοτάκη και του ΥΕΘΑ Δένδια.
Όχι η εξασφάλιση της Σωματικής Ακεραιότητας και της Ζωής φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών.
Από την άλλη μεριά Ταξίαρχοι και Στρατηγοί απολαμβάνουν τεράστια προνόμια, κάνουν βόλτες με πολυτελή τζιπ αντί αυτά να εμπλέκονται στην ικανοποίηση υπηρεσιακών αναγκών και να εξασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση.
Διοικητές, ΓΕΣ και Υπουργείο Άμυνας προκαλούν λέγοντας ότι δεν υπάρχουν κονδύλια αλλά το οικονομικό έλλειμμα στα ΚΑΑΥ Αγ.Ανδρέα έχει φτάσει στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλιστούν πολυτελείς ανέσεις σε Ανώτατους Αξιωματικούς.
Καλούμε όλους να σταθούν στο πλευρό το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να αγωνιστούμε μαζί για Αξιοπρεπείς και Ασφαλείς συνθήκες στράτευσης.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου