Σύμφωνα με νέα ανταπόκριση από τον Λόχο στρατηγείου ΑΣΔΕΝ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μας τονίζεται:
ταρακουνήθηκαν
Λίγο προς το παρόν...
ξύπνησαν από το λήθαργο...
έγινε έρευνα από την Ιεραρχία για τα όσα περιγράφονται στην καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Βεβαίως, διαδίδεται ότι δεν μεταφέρεται η πραγματική εικόνα του Λόχου προς τους Ανώτατους Αξιωματικούς.
Αν χρειαστεί θα ακολουθήσει επόμενη καταγγελία.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ;
Θυμίζουμε:
Λόχος Στρατηγείου ΑΣΔΕΝ: Τεράστιος Κίνδυνος τροχαίου Δυστυχήματος
Υπάρχει ανάγκη για αντικατάσταση ανταλλακτικών σε πολιτικά και στρατιωτικά αυτοκίνητα ή άμεσα σε εξωτερικά συνεργεία που έχουν γίνει ΕΑΔ ή 3 κλιμάκιο .
Οι Αξιωματικοί όμως αντί να λαμβάνουν μέτρα για όλα τα οχήματα, φροντίζουν να είναι εντάξει μόνο τα οχήματα των Ανώτατων Αξιωματικών.
Για τα υπόλοιπα δεν δείχνουν ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τροχαίου δυστυχήματος.
Έχουν γίνει ΕΑΔ για να γίνουν επισκευές γιατί δεν μπορούμε να ζητήσουμε ανταλλακτικά σε πολιτικά οχήματα αν δεν διαπιστωθεί η βλάβη.
Δεν είναι δυνατόν να επιδιορθώνουν άμεσα τα οχήματα σε Στρατηγούς και Ταξιάρχους, αλλά τους υπόλοιπους να τους εκθέτουν σε σοβαρό κίνδυνο.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Είπαμε, στον στρατό μας αντιμετωπίζουν όλους ως ίσους...
Στον Στρατό δεν υπάρχει Ανισότητα και Αδικία....
Για την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι Προνόμιο η Ασφάλεια!
Απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων.
Δεν είναι δυνατόν στον Υπουργείο Άμυνας να χορεύουν τα δις ευρώ και οι Ανώτατοι Αξιωματικοί να απολαμβάνουν τόσο Προνόμια, αλλά εμείς να κινδυνεύουμε όποτε μπαίνουμε στην καναδέζα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου