Η Κομισιόν "φτιάχνει" κλίμα πολέμου, στέλνει Οδηγίες για περίπτωση σύγκρουσης - Προμήθειες επιβίωσης για 72 ώρες
Το σχέδιο προβλέπει οι πολίτες να συγκεντρώνουν συγκεκριμένα προϊόντα για να επιβιώσουν τις πρώτες μέρες
Οι ηγέτες του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, προχωρώντας τους κολοσσιαίους πολεμικούς εξοπλισμούς που στρέφονται κατά των λαών βάζοντας χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία και στις αποταμιεύσεις, προβάλλουν ως εχθρό την Ρωσία και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους Ευρωπαίους πολίτες.
Το σχέδιο για την στρατηγική ετοιμότητα της ΕΕ που θα παρουσιαστεί σήμερα προτείνει να είναι σε ετοιμότητα οι Ευρωπαίοι ενώ ζητούν από τα κράτη – μέλη να κινητοποιήσουν τους πολίτες τους και να αποθηκεύσουν από τρόφιμα έως είδη πρώτης ανάγκης, ενώ η Κομισιόν καλεί σε μεγαλύτερη συνεργασία των πολιτών και του στρατού της ΕΕ.
Πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοφανή μιλιταριστική προσπάθεια, που χρηματοδοτεί με 800 δις ευρώ τις ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες, ο γαλλικός ιμπεριαλισμό, που επιδιώκει να πουλήσει όπλα και έχει συγκεκριμένα συμφέροντα σε Μεσόγειο, Αφρική και αλλού, ενώ τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως η Γαλλία σχεδιάζει να στείλει ένα ¨εγχειρίδιο επιβίωσης¨ σε κάθε νοικοκυριό της χώρας, με αναλυτικές οδηγίες τόσο για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν απέναντι σε μία «επικείμενη απειλή», όσο και πώς να προστατευτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει:
«Να εφοδιαστούν με προμήθειες έκτακτης ανάγκης ώστε να επιβιώσουν τουλάχιστον 72 ώρες σε περίπτωση πολέμου, κυβερνοεπιθέσεων και σαμποτάζ σε ζωτικής σημασίας υποδομές, φυσικών καταστροφών και πανδημιών καλεί όλους τους ευρωπαίους πολίτες η Κομισιόν:
είναι το νόημα της στρατηγικής ετοιμότητας της Ένωσης, την οποία θα παρουσιάσουν σήμερα (Τετάρτη) η εκτελεστική αντιπρόεδρος Ροξάνα Μινζάτου και η επίτροπος Ατζά Λαμπίμπ.
Στη στρατηγική της, η Κομισιόν συμπεριλαμβάνει και μια μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ πολιτών και στρατού, καθώς εκτιμά ότι η εμπλοκή του στρατού είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση μελλοντικών κινδύνων και απειλών».
Ουσιαστικά, εμπλέκουν καθοριστικά τον Στρατό σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας πατώντας στα δεδομένα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, της δίωξης των προσφύγων-μεταναστών, και στα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας και στις θεωρίες Έκτακτης Ανάγκης, μετατρέποντας την Ευρώπη σε ένα τεράστιο στρατόπεδο.
Υπογραμμίζεται ότι «οι τρέχουσες απειλές απαιτούν μόνιμη ετοιμότητα».
Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες η προετοιμασία έναντι της πιθανότητας ένοπλης επίθεσης θεωρείται επίσης κρίσιμη, καθώς η ειρήνη και η σταθερότητα δεν είναι πλέον εγγυημένες, σύμφωνα με τις Βρυξέλλες.
«Η ετοιμότητα και η ανθεκτικότητα της Ευρώπης έναντι ένοπλης επίθεσης μπορεί να δοκιμαστεί στο μέλλον» αναφέρεται στο προσχέδιο, το οποίο σημειώνεται ότι μπορεί να αλλάξει μέχρι την υιοθέτησή του.
Η Επιτροπή στοχεύει επίσης να βελτιώσει τις αξιολογήσεις των απειλών και να εισαγάγει έναν «πίνακα ελέγχου κρίσης» (crisis dashboard), ώστε να βοηθήσει τους πολιτικούς να λαμβάνουν αποφάσεις.
Η Επιτροπή θα βοηθήσει τις χώρες της ΕΕ με κατευθυντήριες γραμμές για 72ωρη αυτοδυναμία για εκατομμύρια νοικοκυριά, ώστε να έχουν αρκετό νερό, τροφή, φάρμακα, μπαταρίες και προϊόντα περιποίησης για να επιβιώσουν τις πρώτες μέρες χωρίς εξωτερική βοήθεια.
Όμως ο εφοδιασμός αποθεμάτων έκτακτης ανάγκης δεν θα γίνει μόνο σε επίπεδο πολιτών, αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Αυτό θα αφορά φάρμακα, βασικές πρώτες ύλες, τρόφιμα και ενέργεια, αλλά και συστήματα που εγγυώνται ελάχιστη παροχή νερού.
Απαιτείται η ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος στην χώρα μας και σε διεθνές επίπεδο.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προτείνει την ανάπτυξη αγώνων για την ικανοποίηση των αναγκών του κόσμου της εργασίας και την υπεράσπιση των κοινωνικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, την ανάπτυξη Αντιπολεμικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου, και το Μπλοκάρισμα των κολοσσιαίων πολεμικών εξοπλισμών που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και οι ηγέτες της ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Η Ελλάδα τα έχει κανονίσει εδώ και χρόνια..δηλαδή τίποτα και θεωρητικά έχουν κερδίσει πολλούς πολέμους από τα γραφεία τους και άσε τους άλλους να πεθάνουν
ΑπάντησηΔιαγραφή