Πέμπτη 17 Απριλίου 2025

1η Μεραρχία Πεζικού Βέροια: Απόστρατος Στρατιωτικός βολεύει τα βύσματα βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στην 1η Μεραρχία Πεζικού Βέροιας, Απόστρατος Αξιωματικός μπαινοβγαίνει στην Μεραρχία με πολιτική περιβολή και "συμβουλεύει" ώστε να γίνουν βυσματικές Μεταθέσεις και αποσπάσεις ΕΠ.ΟΠ και Στρατιωτών.
Και όλα αυτά γίνονται  για χάριν βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τα γνωρίζει αυτά ο Υποστράτηγος Διοικητής της Μεραρχίας;
Κάνουν κουμάντο οι Απόστρατοι;
Με αυτά και μ' αυτά τους πήρε χαμπάρι η νεολαία και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για τον Στρατό.
Και πολύ καλά κάνει...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

9 σχόλια:

  1. Αυτόν τον ρόλο τον είχε οδηγός πολιτικό προσωπικό!!! Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν βοηθήσουν τώρα που ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΑΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΆΣ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΈΞΤΡΑ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΉΝΑ ΠΟΤΈ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ?ΒΈΒΑΙΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΌΝΙΑ ΠΆΝΕ ΌΛΟ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΆ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ!!! ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΦΈΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΝΑ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΚΌΜΙΣΤΡΟ ΣΕ ΟΜΠΡΈΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΏΣΤΡΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ!ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνουν ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΟΙ ΑΠΌΣΤΡΑΤΟΙ!!! Βλέπετε παλιό Αρχηγό ΓΕΕΘΑ από τον κάμπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι γίνεται εκεί στην 1η ΜΕΡΑΡΧΙΑ στην Βέροια!!! Και ακόμα δεν άνοιξα τα ΚΑΑΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΆ! εκεί να δείτε τι ΨΩΜΊ ΈΧΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε ντρέπεται που το κάνει ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι και πάλι καλά που τον αποστράτευσαν πρόσφατα, αντί να ασχολείται με το σπίτι του αυτός το παίζει παράγοντας …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πιο σωστή απόφαση της ιεραρχίας ήταν που τον αποστράτευσε. Κανονικά θα έπρεπε να βγάλετε δημόσια το όνομα του για να γίνει ρεζίλι και παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοια κάνουν όσοι δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους και δεν σέβονται κανέναν. Πάντα αυτοί είναι που διαχρονικά φορούσαν κουκούλα και σήκωναν το χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ΕΟΘ ΤΙ ΗΤΤΑ ΈΦΑΓΕΣ ΜΩΡΈ ΚΑΗΜΈΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή