Τρίτη 27 Μαΐου 2025

32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών Βόλου: Η κονσέρβα πάει σύννεφο στο άθλιο φαγητό των φαντάρων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Βόλου Το φαγητό είναι απαράδεκτο. 
Συνέχεια κονσέρβες ζεσταμένες. 
Χαλασμένα αυγά και καμμένα μπιφτέκια. 
Κάτι πρέπει να γίνει. 
 
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά η διοίκηση της Ταξιαρχίας;
 
Θυμίζουμε την σχετική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Κονσέρβα στον Στρατό: Η επιστροφή του… Γκοτζίλα!
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για 3 ολόκληρους μήνες -που ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες- το ΓΕΣ έχει εντάξει την κονσέρβα για τέσσερις μέρες στις επτά, στην σίτιση των φαντάρων.
Η κυβέρνηση που δίνει τόσες δεκάδες δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς περικόπτει τα κονδύλια για τους φαντάρους, ενώ η Ατζέντα του Δένδια και η αναδιάρθρωση με το κλείσιμο των στρατοπέδων δημιουργεί ένα περίσσευμα από κονσέρβες που φυσικά θα τις φάνε οι στρατιώτες.
Καμιά σχέση με το φαγητό που σερβίρουν στις Λέσχες Αξιωματικών και που προβλέπεται για τα ευαίσθητα στομάχια των Αξιωματικών!  
Οπότε θες δεν θες θα τρως κονσέρβα.
Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα να γίνεται συστηματικός έλεγχος  της ημερομηνίας λήξεως.
Ως χαμηλόβαθμο στέλεχος και υπηρετώντας τόσα χρόνια στον στρατό δεν έχω διαπιστώσει ότι τους ενδιαφέρει και πολύ το πότε λήγουν οι κονσέρβες.
Ένα άλλο θέμα είναι η Καταμέτρηση των κονσερβών.
Επίσης, δεν εφαρμόζονται πιστά οι διαταγές.
Αυτό το θέμα είναι σχεδόν παντού και ξεκινάει από πάνω έως κάτω.
Δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και στο τέλος τρέχουν τους φαντάρους στα νοσοκομεία.
 
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Απαιτούμε Αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
Απαιτούμε να μπει ένα τέλος στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων.
Είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική Στράτευση και τον Μισθοφορικό στρατό, αστικούς θεσμούς  που εξασφαλίζουν φτωχούς νέους για να τους Εκμεταλλευτούν, να τους καταπιέσουν και μετατρέψουν σε Αναλώσιμους των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών.
 
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε να απαντήσουμε στη Βία και να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Με αλλα λογια δεν γινεται ελεγχος πουθενα,ειδικα με τα αυγα αλλα η κανονες υγιεινής μαλλον δεν γινεται ,διοτι πολυ πιθανον υπάρχουν αρκετοι που ζητανε αλλα δεν θελουν να τα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε εκεί στο Βόλο δεν πήρατε λίγα μαθήματα από την 23 Ταξιαρχία στην Αλεξανδρούπολη που πήγε ο Δένδιας και έφαγε με ΧΡΥΣΆ ΚΟΥΤΆΛΙΑ τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΓΑΛΑΙΟ! Αφού έτσι που τα έγραφε το Kranos , κόντεψα να το πιστέψω!Ο ΠΙΝΌΚΙΟ ΖΕΊ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν χρονια το ζησαμε απο κοντα και οπως φαινεται επαναλαμβάνεται οταν ο μαγειρας δεν τρωη το φαγητο που εφτιαξε και δινουν ολα τα σαπια.
    Η ημερομηνια που αναγραφει δεν σημαινει οτι θα αντεχει εξτρα ημερες οταν η μεταφορά τροφιμων γινεται αποκλειστικα με οχημα του στρατου steyer η 290 που μεχρι να τα φορτώσει και να τα μεταφερει εχουν ζεσταθει τα παντα και πρόκειται να κανουν μεγαλη απόσταση και εχουν μεγαλη χαρτουρα να παραδωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή