Παρασκευή 10 Απριλίου 2026

Θα εκπαιδευτεί ο στρατός μας στην αντιμετώπιση του "εσωτερικού εχθρού";


Ο άνθρωπος του Ρότσιλντ στον ελληνικό στρατό δεν παύει να μας εκπλήσσει.
Maria Nikolakaki
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Νέο κεφάλαιο στη στρατηγική συνεργασία
Η Ελλάδα και η Φλόριντα των ΗΠΑ επισημοποίησαν τον Απρίλιο του 2026 μια νέα στρατηγική αμυντική συνεργασία μέσω του προγράμματος State Partnership Program (SPP) του αμερικανικού Υπουργείου Πολέμου με επικεφαλής τον Χέγκσεθ
Η συμφωνία αυτή συνδέει απευθείας τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με την Εθνοφρουρά της Φλόριντα δημιουργώντας ένα πλαίσιο μακροχρόνιας στρατιωτικής συνεργασίας.
Η σύμπραξη επικεντρώνεται σε κρίσιμους τομείς επιχειρησιακής ετοιμότητας και ασφάλειας, κοινή στρατιωτική εκπαίδευση, κυβερνοάμυνα
Η Φλόριντα χρησιμοποιεί συστήματα όπως τα μαχητικά F-35 και τα ελικόπτερα Black Hawk, τα οποία η Ελλάδα αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της από το 2027 (εμείς πληρώνουμε) διευκολύνοντας την εκπαίδευση.
Η επιλογή της Ελλάδας βασίστηκε στα κοινά χαρακτηριστικά;;;; με την Φλόριντα όπως οι εκτεταμένες ακτογραμμές και η εξάρτηση των οικονομιών από τον τουρισμό (χαρίζουμε νησιά στους Εβραίους) και τη γεωργία (Mercosur;)
Η ανακοίνωση έγινε στην Αθήνα από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια (με το κιπά) και την Αμερικανίδα Πρέσβη Kimberly Guilfoyle (την πράκτορα) σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις (μας έβαλαν στο λούκι)
Η ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα αυτό θεωρείται στρατηγικά επωφελής, καθώς ενισχύει τη διαλειτουργικότητα με τις αμερικανικές δυνάμεις και τη θέση της χώρας ως πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο!!! είπαν
* Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε να διώξουμε τις βάσεις από τη χώρα και τώρα ο Δένδιας με την πράκτορα πολλαπλασιάζουν τις ξένες δυνάμεις ΜΕΣΑ στη χώρα;
Ψάχνουν μισθοφόρους και κορόιδα της πρώτης γραμμής και απευθύνονται πρώτα στους υποτελείς Έλληνες;
Κι εμείς για άλλη μια φορά πέφτουμε στα τέσσερα, στο κράτος τρομοκράτη που έχει καταστρέψει όλον τον πλανήτη;;; Έπεσε η τζίφρα των πρακτόρων. Θεωρούμαστε συνεργοί.
Το καταλάβαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου