Κυριακή 12 Απριλίου 2026

ΚΕΠΒ Θήβας: Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις για τις Εορταστικές Άδειες από Ανώτερο Αξιωματικό που δεν εφαρμόζει διαταγή ΓΕΕΘΑ και δεν σέβεται τα δικαιώματα μας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μετά την κατακραυγή φαντάρων, γονιών και τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Ανώτερος Αξιωματικός τα αλλάζει πάλι όλα με τις Εορταστικές Άδειες, που δίνονται όμως αφού έχει περάσει το Πάσχα.
Φεύγουν όλοι με Εορταστικό Γκρουπ 14/4-24/4, εκτός από τους φαντάρους για διάφορα πόστα:
Οδηγός Ταξιάρχου

ΚΨΜ

Λέσχη Αξιωματικών

και Γραφέας, προκειμένου να εκτελεί συγκεκριμένα καθήκοντα.

Αυτοί θα φύγουν με το επόμενο Γκρουπ 24/4-7/5.

Είναι μια αλλαγή που προκαλεί επιπλέον προβλήματα καθώς φαντάροι που είχαν ενημερωθεί ότι θα συμμετέχουν στο 3ο Άτυπο Γκρουπ (24/4-7/5) και είχαν κανονίσει το πρόγραμμα της Άδειας μας με άλλα δεδομένα, πρέπει να το αναθεωρήσουν για μια ακόμη φορά γιατί έτσι αποφάσισε ο Ανώτερος Αξιωματικός, αλλάζοντας για μια ακόμη φορά γνώμη!

Δηλαδή, όχι μόνο δεν εφάρμοσαν με την κάλυψη των ΓΕΣ και ΥΠΕΘΑ τη διαταγή ΓΕΕΘΑ για τις Εορταστικές Άδειες...
Αλλά έρχονται και πάλι να καθορίσουν Αυθαίρετα και όπως τους βολεύει τις Εορταστικές Άδειες αυτοί που μας αρνήθηκαν να κάνουμε Πάσχα με τους δικούς μας.

Απαιτούμε να οριστούν ξανά το 2ο και 3ο Εορταστικό Γκρουπ (όπως είχαν οριστεί αρχικά) για να είμαστε όλοι σε θέση να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε !!
Έχουμε πληρώσει εισιτήρια και με αυτή την απόφαση χάνουμε σημαντικό ποσό χρημάτων από το πενιχρό μας εισόδημα.
Απαιτούμε να βγει να μιλήσει ο ίδιος ο Ταξίαρχος με τους 30 Οργανικούς στρατιώτες που συστηματικά αδικούνται.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;

Ουσιαστικά Ανώτεροι Αξιωματικοί δεν σέβονται τα Δικαιώματα των φαντάρων και δεν εφαρμόζουν διαταγές.
Αν δει κανείς προσεκτικά τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του καταλαβαίνει ότι οι αποφάσεις τους εξυπηρετούν τις Ανάγκες των Αξιωματικών που δεν πρέπει να χάσουν τους Υπηρέτες τους φαντάρους και τις ανάγκες της Πολεμικής Προετοιμασίας.
Η επιστροφή των οργανικών φαντάρων στις 24/4 συμπίπτει με την επιστροφή του 2ου Γκρουπ των Νεοσύλλεκτων στρατιωτών που Ορκίστηκαν πρόσφατα, για να συνεχίσουν την πολεμική τους εκπαίδευση.

Οι ευθύνες των Δένδια-Δαβάκη- Χούπη-Κωστίδη-Παπασταθόπουλου είναι τεράστιες.

Θυμίζουμε:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου