ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από Στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΘ Αυλώνας
Στο ΚΕΤΘ Αυλώνα είναι τα ίδια μαύρα χάλια με το ΚΕΠΒ στην Θήβα.
Δεν μας αφήνουν πολλές φορές την ημέρα να πάρουμε νερά με την δικαιολογία ότι τα νερά από την βρύση του μπάνιου είναι πόσιμα, ενώ το νερό είναι καφετί.
Επιπλέον, πόσα άτομα έχουν φύγει με γαστρεντερίτιδα από τα νερά αυτά από τα προγεύματα, που είναι όλα παρά μια μέρα ληγμένα.
Το φαγητό στα μαγειρεία δεν τρώγεται με τίποτα.
Το ΚΨΜ δεν έχει φαγητό, μόνο καφέ νερό και το νερό ζεστό, καθόλου κρύα.
Όλη μέρα μες τον ήλιο βράζουμε.
Μας βγάζουν για Αναφορά και μας παρατάνε μια ώρα το λιγότερο γιατί τα στελέχη κάθονται στο Διοικητήριο στο κλιματιστικό, αντί να βγουν να μας μετρήσουν και να φύγουμε.
Πολλές φορές την μέρα μας λένε να πάρουμε άδεια για το ΚΨΜ από τα στελέχη και δεν αφήνουν κανένα.
Και μετά μας λένε ότι είναι δικό μας πρόβλημα που δεν έχουμε νερά τα μπάνια.
Οι συνθήκες υγιεινής είναι μεσαιωνικές και όλη μέρα ρουφάμε σκόνη από το πάτωμα που έχει παντού χώματα.
Στις εξόδους μας αργούν αρκετά ώστε να χάσουμε τα τρένα και μετά πρέπει να περιμένουμε άλλη τόση ώρα για το επόμενο.
Στα μπάνια επίσης το νερό έχει μηδενική πίεση.
Μόνο το παγωμένο έχει πίεση.
Όλη μέρα, πολλές φορές την μέρα, βρωμάει κοπριά παντού.
Τα βύσματα μπαίνουν με τα αμάξια και βγαίνουν.
Και όσοι δεν έχουν περπατάνε 20 και 30 λεπτά μέχρι τις Ίλες.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ που επικρατεί η Απανθρωπιά και η Αδιαφορία για τους φαντάρους.
Γιατί δεν κάνει ο ΥΕΘΑ Δένδιας μια επίσκεψη και στο ΚΕΤΘ να δει τα άθλια έργα του;
Τι κάνει τέλος πάντων αυτός ο ΓΕΠΣ Αντιστράτηγος Παπασταθόπουλος;
Εκτός από το να προετοιμάζει τις "αιφνιδιαστικές επισκέψεις" του Δένδια, παίζει κάποιον ρόλο;
Γιατί πληρώνουμε τον παχυλό μισθό του;
Αυτός είναι ο Στρατός της Ατζέντας 2030 του ΥΕΘΑ Δένδια.
Απαιτούμε να γίνει άμεσα διερεύνηση των καταγγελιών από το ΓΕΣ και τον ΓΕΠΣ Αντιστράτηγο Παπασταθόπουλο.
Απαιτούμε Ασφαλείς, Αξιοπρεπείς και Ίσες συνθήκες στράτευσης από αυτούς που μας Υποχρέωσαν να πάμε στον Στρατό.
Φτάνει πια με το αισχρό δόγμα της Ατομικής Ευθύνης που στιγματίζει τα θύματα, εκ προκειμένω τους φαντάρους, συγκαλύπτοντας τις ευθύνες των Διοικητών που καταβάλλουν το παχυλό επίδομα των 500 ευρώ, τους Επιτελείς και τον Υπουργό Άμυνας Δένδια που λαμβάνουν αυτές τις άθλιες αποφάσεις.
Συνάδελφοι πρέπει να διεκδικήσουμε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
Πρέπει να αντισταθούμε στην Ενταντικοποίηση και στην φρενοβλαβή Πολεμοκαπηλεία.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται.
Δε θα θυσιάσουμε εμείς την Υγεία μας για την πολεμοκαπηλεία του Υπουργείου και των Ανώτερων Αξιωματικών.
Απαιτούμε σεβασμό των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Τους καλούμε να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να απαιτήσουν να σταματήσει αυτή η Αθλιότητα.
Καλούμε τους γονείς να πάρουν τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθούν στο Διοικητή του ΚΕΠΒ και στο ΓΕΣ.
Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών.
Να μπει φραγμός στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Ο ΥΕΘΑ Δένδιας απαιτεί φέρετρα νεκρών νέων ανθρώπων θυσιασμένους στους βρώμικους και παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Δε θα γίνουμε εμείς κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα τους.
Με την συλλογική μας αμφισβήτηση μέσα στον στρατό να αντισταθούμε στην Πολεμική Προετοιμασία που μας λιώνει καθημερινά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου