
Σύμφωνα με καταγγελία γονιών, πρόσφατα εξελίχθηκαν ακραία βασανιστήρια εναντίον φαντάρου της τελευταίας ΕΣΣΟ, κάτι που δυστυχώς είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Μερικοί που επικαλούνται την ιδιότητα του Εκπαιδευτή, πέταξαν το θύμα των βασανισμών στα λουτρά, και αφού τον κατάβρεξαν με λάστιχο, άρχισαν μαζικά να τον γρονθοκοπούν στο στήθος, στα πλευρά και την κοιλιά.
Ο Νόμος της Ομερτά όμως κυριαρχεί στην Α' Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Α' ΜΑΚ) Ρόδου!
Εκεί όμως που η Ακροδεξιά, η ακραία πολεμοκαπηλεία και ο χυδαίος μιλιταρισμός δίνουν τον τόνο, έρχεται και η Ληστεία!
Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία του γονιού, εμβρόντητοι οι φαντάροι που γύρισαν από άσκηση που διεξήχθη πρόσφατα, ανακάλυψαν ότι οι σάκοι και οι φοριαμοί τους είχαν παραβιαστεί, ενώ τους είχαν κλαπεί και χρήματα.
Ποια ήταν η συνέπεια;
Στέρηση εξόδου για μια μέρα...
Τα γνωρίζει όλα αυτά η Διοίκηση της μονάδας;
Το ΓΕΣ θα επιβεβαιώνει;
Ο ΓΕΠΣ Αντιστράτηγος Παπασταθόπουλος θα ερευνήσει τις πολύ σοβαρές αυτές καταγγελίες;
Ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας θα πρέμβει;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙς ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου