Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Την Τετάρτη 25/03/09 δεκάδες σύντροφοι απάντησαν θετικά και συμμετείχαν στην ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΗ παρέμβαση μας. Σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκονταν στον χώρο της παρέλασης μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις που καταδίκαζαν το ΝΑΤΟ και καλούσαν στις μαχητικές πρωτοβουλίες (τριήμερο για τα 60 χρόνια ΝΑΤΟ στις 27-28-29/3/09 στο Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη και Πανελλαδική ημέρα δράσης στις 4/4/09, με συγκέντρωση στα Προπύλαια 13.00 μ.μ.), μαζί με τρικάκια που απαιτούσαν το μπλοκάρισμα των εξοπλισμών και τη διάλυση του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Επίσης με ντουντούκα έγιναν ανακοινώσεις στους παρευρισκόμενους ενάντια στους τεράστιους πολεμικούς εξοπλισμούς 58 δις ευρώ, την ενίσχυση των τραπεζών με 28 δις ευρώ, την αποστολή 6500 μελών του ελληνικού στρατού στις αποστολές εκτός συνόρων και τη δολοφονική δράση του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Με την κίνηση μας αυτή εξάλλου θελήσαμε να σπάσουμε το κλίμα κρατικής τρομοκρατίας που η κυβέρνηση προσπάθησε να επιβάλλει. Βλέπεις δεν έπρεπε να υπάρχουν ριζοσπαστικές και αιρετικές φωνές που αμφισβητούν την εθνική ενότητα των άγρια εκμεταλλευομένων Ελλήνων και ξένων εργατών που υπήρχαν στην Ομόνοια με τον κόσμο του πλούτου από το Κολονάκι, τους δολοφόνους της Ελληνικής Αστυνομίας και τις Ένοπλες Δυνάμεις που διατάχθηκαν να αντιμετωπίσουν την εξέγερση του Δεκέμβρη.

Καταγγέλλουμε λοιπόν όχι μόνο την τρομοκρατική παρουσία χιλιάδων αστυνομικών και ασφαλιτών, τις νέες δυνάμεις καταστολής που ενεργοποιεί ο υπουργός Μαρκογιαννάκης, αλλά και την παρουσία φασιστών.

Μόλις η παρουσία μας έγινε αντιληπτή από την αστυνομία και ενημερώθηκαν οι ανώτατοι αξιωματικοί που είχαν την ευθύνη, μας περικύκλωσαν δεκάδες αστυνομικοί-ασφαλίτες, ενώ στάλθηκαν δεκάδες άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ, που μαρσάροντας θέλησαν να μας τρομάξουν...

Ενδεικτικό όμως της συνεργασίας αστυνομίας και ακροδεξιάς είναι η ειδοποίηση χρυσαυγιτών, που έτρεξαν και αυτοί να πάρουν θέση.

Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της αγαστής συνεργασίας τους, οι Χρυσαυγίτες καλημεριζόντουσαν με τους ΖΗΤΑΔΕΣ κια τους ασφαλίτες, δείχνοντας μας, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους καταγγέλλουμε δημόσια. Η τρομοκρατία της κυβέρνησης-αστυνομίας-ακροδεξιάς δεν πρόκειται να περάσει.

Επίσης στεκόμαστε στο πλευρό των αγωνιστών της Αντιεθνικιστικής-Αντιμιλιταριστικής Κίνησης και του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης που σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκαν επίθεση ενώ μοίραζαν προκηρύξεις.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου