Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΡΑΗΛ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΣ “ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ” ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Τα είπαν παράπλευρες απώλειες.
Παιδιά θύματα-Προβοκάτσια της Παλαιστινιακής Αντίστασης, που αποσκοπούσε στη δυσφήμηση του Κράτους του Ισραήλ.
Είναι όμως πάντα παιδιά, τα μεγαλύτερα θύματα της Ισραηλινής κατοχής και των δολοφονικών επιθέσεων μιας από τις πιο σύγχρονες πολεμικές μηχανές, συχνά κατά αμάχων.
Ενός στρατού που έχει κάνει επίσημο δόγμα του το «Πρώτα πυροβολούμε και μετά Εκτιμούμε το είδος ή την ύπαρξη απειλής».
Στρατού που διατεταγμένα δολοφονεί αμάχους στο πλαίσιο μιας ολοκληρωτικού χαρακτήρα επιχείρησης τρομοκράτησης του πληθυσμού των Κατεχόμενων Παλαιστινιακών εδαφών!
Σε αυτό το έργο απαιτείται και ο “θεός να βάλει το χέρι του”.
Σύμφωνα λοιπόν με δύο ακραίους ραβίνους στο Ισραήλ, «η δολοφονία μικρών παιδιών δικαιολογείται αν πρόκειται για παιδιά απίστων και αν οι γονείς τους είναι κακοί άνθρωποι».
Ο Γιτζάκ Σαπίρα και ο Γιοσέφ Ελιτσούρ, οι δύο ραβίνοι παραδίδουν θρησκευτικά σεμινάρια, τα οποία «εκ θαύματος» παρακολουθούν και αρκετοί στρατιώτες!
Ακραία περίπτωση φονταμενταλιστών θα μπορούσε να εκτιμήσει κανείς, που δεν προσφέρεται για συνολικά συμπεράσματα και «παρακινδυνευμένες» κρίσεις για το Ισραήλ και τον Στρατό του.
Έλα όμως που όπως καταγγέλλει η αριστερή εφημερίδα “Haaretz” τα σεμινάρια των εν λόγω ραβίνων λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση από το 2007, άρα το επίσημο κράτος του Ισραήλ γνωρίζει το «θεάρεστο έργο» που προσφέρουν και το στηρίζει οικονομικά.
Επιπλέον, το κράτος και η κυβέρνηση του Ισραήλ, καλύπτουν πολιτικά τους δύο ραβίνους, αφού παρά τις αποκαλύψεις τίποτε δεν άλλαξε, κανείς δεν λογοδότησε, αλλά δια της σιωπής στέλνεται μήνυμα «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ»!

Εμείς, Στεκόμαστε απέναντι στο Κράτος Φονιά του Ισραήλ, καταδικάζουμε την ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που το στηρίζει και δηλώνουμε την Αλληλεγγύη μας στον υπερήφανο Παλαιστινιακό λαό, που συνεχίζει να αγωνίζεται για την ικανοποίηση των Δίκαιων Αιτημάτων του.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου