Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΙΝΗ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠ.ΟΠ;

«Η χώρα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας» αποκάλυψε το ουσιαστικό περιεχόμενο των εν λόγω εννοιών με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, πρώτα απ’ όλα, στους Πραιτοριανούς της.

Τα προπαγανδιστικά σλόγκαν που χρησιμοποιούν όλοι οι στρατοί του κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Ελληνικός Στρατός, που κάνουν λόγο «για Καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απόκτηση εργασιακής ειδίκευσης, εμπειριών από την συναναστροφή με διαφορετικούς λαούς κλπ», δε μπορούν να κρύψουν την πραγματική ουσία της καθημερινότητας του Μισθοφόρου: αδιαπραγμάτευτη εκτέλεση διαταγών που αποσκοπούν στην κατοχή και εκμετάλλευση λαών, με το όπλο στο χέρι, που στρέφεται ανενδοίαστα απέναντι σε όποιον αμφισβητήσει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Θύμα όμως αυτών των πρακτικών είναι αργά ή γρήγορα και το εκτελεστικό όργανο, δηλαδή ο ίδιος ο Μισθοφόρος.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία «προς νέο ιστορικό ρεκόρ οδεύουν οι αυτοκτονίες στον αμερικανικό στρατό: 140 καταγράφηκαν μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2009. Ο στρατηγός Πίτερ Κιαρέλι διευκρίνισε ότι υπάρχουν και άλλες 71 αυτοκτονίες αποστράτων, ενώ το 70% αυτών «ήταν άτομα που είχαν υπηρετήσει στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν». Οι μήνες με τα περισσότερα περιστατικά ήταν ο περυσινός Ιανουάριος και Φεβρουάριος.

Εύλογα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα αποτρόπαια εγκλήματα και βασανιστήρια που πραγματοποιεί ο στρατός των ΗΠΑ, όπως και το σύνολο των κατοχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στοχοποιούν και τους Μισθοφόρους, που με διαλυμένη προσωπικότητα και βαριά ψυχολογικά τραύματα, αδυνατούν να επανενταχτούν στην ειρηνική ζωή.

Ο προσωπικός τους Γολγοθάς περιλαμβάνει ένα ακραίο κοκτέιλ από οικογενειακή βία, διαζύγια και καταστροφή κάθε κοινωνικής σχέσης, αλκοολισμό και ναρκωτικά, ανεργία και περιθωριοποίηση, για να καταλήξουν στην αφαίρεση της ίδιας, της καταστραμμένης πλέον, ζωής.

Ολοένα αυξάνονται τα κρούσματα φυγής από τα εκστρατευτικά σώματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η μαζική δολοφονία πεζοναυτών από τον ταγματάρχη ψυχίατρο, στην αμερικανική βάση, ήταν εκδήλωση του φαινομένου της απελπισμένης άρνησης εμπλοκής στην κατοχική δολοφονική καθημερινότητα σε Ιράκ, Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Εξίσου αποκαλυπτικό είναι το περιστατικό που συγκλονίζει με την απανθρωπιά του αμερικανικού συστήματος, που βεβαίως έχει επικεφαλής του, τον βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης, Πρόεδρο Ομπάμα.

Η λοχίας του αμερικανικού στρατού Αλέξα Χάτσινσον οδηγήθηκε στις στρατιωτικές φυλακές και το ανήλικο παιδί της παραδόθηκε σε ένα δημόσιο παιδικό σταθμό …προς φύλαξη μέχρις ότου επιστρέψει η ένστολη μητέρα του από το Αφγανιστάν. Αιτία ήταν η άρνηση της Χάτσινσον να υπηρετήσει στο Αφγανιστάν όπου μετατέθηκε, επειδή δεν είχε συγγενείς να φροντίσουν το γιο της.

«Πρόβλημα σου, τι θα κάνεις με το ανήλικο παιδί», της απάντησε ο αμερικανικός στρατός. «Διατάχθηκες να πολεμήσεις στο Αφγανιστάν και θα πολεμήσεις»!!!!

Η μητέρα, η οποία προσπάθησε να ξεφύγει της μετάθεσης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης λόγω «απείθειας».

Η μόνη υποχώρηση που δέχεται να κάνει ο Αμερικανικός Στρατός είναι να της παραχωρήσει μια περίοδο χάριτος, μέχρι να τακτοποιήσει το θέμα του παιδιού της.

Και αν η νεαρή μητέρα σκοτωθεί στο πεδίο της μάχης;

Ε, τότε θα μείνει στο ορφανό παιδάκι η αστερόεσσα με την οποία ο αμερικανικός στρατός θα «στολίσει» το φέρετρο της μητέρας του.

ΠΙΣΩ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Μήπως οι Επαγγελματίες Οπλίτες, θα πρέπει να ξανασκεφτούν το ζήτημα της κατάταξης τους στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Το λέμε αυτό αναλογιζόμενοι τα αυξανόμενα κρούσματα αυτοκτονιών, ατυχημάτων και παραβατικής συμπεριφορά, ενός στρατού που εμπλέκεται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές εναντίον (15) λαών!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου