Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ





























Μια «πρωτότυπη» πραγματικά μέθοδο εφαρμόζει η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλος, σε συνεργασία με τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο και τον υπεύθυνο του army.gr αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Γρηγόρη Γρηγοριάδη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το απαράδεκτο καθεστώς του «Παραλόγου τη Θητεία».
Λογοκρίνουν όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν καταγγελίες σχετικά με περιστατικά αυθαιρεσίας και αυταρχισμού διοικητών μονάδων και αξιωματικών που δημοσιεύονται στον τύπο και απαγορεύουν την αναδημοσίευση τους στο army.gr
Για μια ακόμη φορά θύμα έπεσε το κυριακάτικο έντυπο ΠΡΙΝ που αναδημοσίευσε τις καταγγελίες της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης των Γρεβενών.
Ας τους απευθύνουμε επομένως το εξής ερώτημα:
απαγορεύοντας στους αναγνώστες του army.gr την ανάγνωση του εν λόγω δημοσιεύματος ποιον προστατεύουν και ποιος τους έδωσε τη δικαιοδοσία σε ένα δημόσιο δικτυακό τόπο να λογοκρίνουν τα μη αρεστά δημοσιεύματα;

Η αυθαίρετη και επικίνδυνη για τις κοινωνικές ελευθερίες μεθόδευση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, όχι μόνο συγκαλύπτει τις παρανομίες του διοικητή Συνταγματάρχη Βούτση, αλλά αποκαλύπτει τις βασικές επιλογές για το είδος του στρατού που θέλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, αλλά και το ρόλο που καλείται ο τελευταίος να παίξει.
Οι επεμβάσεις του ελληνικού στρατού εκτός συνόρων και ο κατασταλτικός ρόλος που του ανατίθεται ενάντια στον «εχθρό λαό», έχει απαραίτητη προϋπόθεση την υποταγή του έφεδρου και μόνιμου προσωπικού, απαιτεί την αδιαπραγμάτευτη εκτέλεση κάθε βίαιης και επικίνδυνης διαταγής για τα εργασιακά δικαιώματα και τις κοινωνικές ελευθερίες της εργαζόμενης πλειοψηφίας.
Η χειραγώγηση φαντάρων και μονίμων, η εξαφάνιση κάθε εστίας αμφισβήτησης και συνδικαλιστικής υπεράσπισης των δικαιωμάτων προηγείται της εξόδου του στρατού στους δρόμους των ελληνικών πόλεων και εκτός των συνόρων στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
Του Παραλόγου η Θητεία κρινόμενη με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές ελευθερίες είναι το πραγματικό καθεστώς λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που με επιστημονικό τρόπο εμπεδώνει την Ιεραρχία, την Σύμπνοια στην εξυπηρέτηση των «εθνικών αναγκών», την Πειθαρχία, δηλαδή την άκριτη εκτέλεση των πολεμικών και κατασταλτικών διαταγών που υπερασπίζουν την πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, η Ε.Ε.-ΝΑΤΟ και απαιτεί ο κόσμος του πλούτου.
Για αυτό και οι εξαγγελίες για την αντιμετώπιση του Παραλόγου τη Θητεία μένουν στα χαρτιά.
Για αυτό και το θέμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ των Φαντάρων προκαλεί την οργισμένη, ομόφωνη αντίδραση αστών πολιτικών, μεγαλοδημοσιογράφων, ενσωματωμένων διανοούμενων, εθνικιστών ιεραρχών και ακροδεξιών.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου