Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Δεν έχουν τελειωμό τα συστηματικά εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Σε ένα ακόμη επεισόδιο του ατελείωτου δράματος του Αφγανικού λαού, οι κατοχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ δολοφόνησαν τουλάχιστον 33 γυναικόπαιδα, όταν πολεμικά αεροσκάφη της δολοφονικής συμμαχίας διατάχθηκαν να βάλλουν εναντίον κομβόι αυτοκινήτων, γεμάτο με γυναίκες και παιδιά, που κινούνταν στην επαρχία Ουρουζκάμ, που συνορεύει με την Χελμάν, όπου πραγματοποιείται μεγάλης κλίμακας Νατοϊκή επιχείρηση κατά των Ταλιμπάν.

Οι Νατοϊκές αρχές και ο εγκάθετος Αφγανός πρόεδρος δήλωσαν ότι το κομβόι θεωρήθηκε ύποπτο για μεταφορά μουσουλμάνων ανταρτών. Το ΝΑΤΟ, γνωρίζοντας την ικανότητα των ανταρτών να αναμειγνύονται με τους απλούς πολίτες, συστηματικά στοχοποιεί τους τελευταίους, στέλνοντας ένα δολοφονικό μήνυμα:

«Όποιος Άμαχος θεωρηθεί ότι παρέχει την οποιαδήποτε κάλυψη σε αντάρτες θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Όποιος δεν είναι με το ΝΑΤΟ, είναι εχθρός του ΝΑΤΟ».

Απλές κουβέντες, ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ. Δια χειρός Μπους, Ομπάμα και της υπόλοιπης Συμμορίας των Ευρωπαίων Τρομοκρατών της ISAF.

Εξάλλου, τα λόγια του Νατοϊκού στρατηγού και διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, Στάλνεϊ ΜακΚρισταλ αποδεικνύουν τις προθέσεις των κατακτητών: «Έχουμε πει ξεκάθαρα στις δυνάμεις μας ότι είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τον Αφγανικό λαό. Κάθε πράξη που κοστίζει τη ζωή ή τραυματίζει άμαχους πολίτες, υπονομεύει την αξία και την εμπιστοσύνη στην αποστολή μας».

Βεβαίως, ούτε ο Αφγανός πρόεδρος και ο Νατοϊκός στρατηγός, ούτε κανένας από τον ΟΗΕ και τη Διεθνή Κοινότητα ζήτησε απόδοση ευθυνών, διερεύνηση του εγκλήματος, συμπαράσταση στα θύματα.

Αλήθεια ποιος θα μας Προστατεύσει από τους «Νατοϊκούς Προστάτες»;

Αυτό σκέφτονται οι δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της πόλης Μαρτζάχ και σε αρκετά χωριά της περιοχής, καθώς συνεχίζονται οι μάχες που διεξάγονται στο πλαίσιο της Νατοϊκής επιχείρησης «Μαζί». Τρόφιμα, εφόδια, φάρμακα αρχίζουν και εξαφανίζονται, ενώ άρρωστοι και τραυματίες αδυνατούν να μετακινηθούν. Στην περιοχή οι συγκρούσεις είναι σκληρές, ενώ όλος ο τόπος είναι παγιδευμένος με νάρκες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, από τους οποίους έχουν χάσει μέχρι τώρα την ζωή τους 12 Νατοϊκοί και ένας Αφγανός Μισθοφόρος.

Καθώς ο τοπικός πληθυσμός αντιμετωπίζει το φάσμα της λιμοκτονίας, ο αμεριακανο-Νατοϊκός διοικητής τακτικών επιχειρήσεων στο Νότιο Αφγανιστάν, υποστράτηγος Νικ Κάρτερ δηλώνει ότι «θα απαιτηθούν τουλάχιστον 30 μέρες για να ασφαλιστούν οι περιοχές της Μαρτζάχ και του Ναντ Αλί στη Χελμάν».

Ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, αρχηγός της κεντρικής διοίκησης των ΗΠΑ (CENTROM) δηλώνει χαιρέκακα και κυνικά: «Πρόκειται μόνο για την αρχική επιχείρηση μιας εκστρατείας που θα διαρκέσει 12 με 18 μήνες».

Την ίδια στιγμή, ο αμερικάνος πρόεδρος Ομπάμα, ακούει με έκδηλο ενδιαφέρον τις τελευταίες πληροφορίες για την πορεία της επιχείρησης που φτάνουν στο Οβάλ του Γραφείο, όπου πραγματοποιεί Πολεμικό Συμβούλιο, θαυμάζοντας ταυτόχρονα το Βραβείο Νόμπελ που του πρόσφερε η Διεθνής Κοινότητα, τιμώντας την Φιλειρηνική του δράση….

Πάντα η Υποκρισία ήταν χαρακτηριστικό των Φονιάδων που Μοιράζουν αδίστακτα τον Κόσμο!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου